25n
25N
25N

Política Lingüística suma noves propostes lúdiques al canal #SempreTeuaACasa

Política Lingüística suma noves propostes lúdiques al canal #SempreTeuaACasa
24/04/2020 -

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme amplia els continguts del portal #SempreTeuaACasa amb noves videopropostes lúdiques per a tota la família. #SempreTeuaACasa suma 8 noves videopropostes que s’afegeixen a les més de 10 amb què s’havia començat el canal.

Cal recordar que #SempreTeuaACasa és una proposta de ‘Sempre teua. La teua llengua’ (consultar aquí) amb l’objectiu d’oferir diferents activitats durant el confinament a casa per la COVID-19.

Una de les noves videopropostes la dirigeix l’economista Joanra Sanchis, amb una càpsula sobre economia domèstica per a adolescents. També hi ha noves activitats per als més menuts, d’Aitor Muñoz, del canal Llet i Vi, en què explica com fer xapes de bàsquet. Laura Cuber suma una nova videoproposta sobre dansa tradicional valenciana, aquesta vegada per a aprendre a ballar la jota d’Alfarp. I, dins del món de les lletres, s’hi han incorporat dues activitats del taller de Rap d’Alfons Pérez i tres píndoles del taller de Poesia de Santi López.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 10 =

museo prehistoria