25n
Orgull
Orgull

La Marató de València endureix el seu reglament amb noves mesures contra tramposos i falsificadors

La Marató de València endureix el seu reglament amb noves mesures contra tramposos i falsificadors
25/03/2019 -

La Marató València Trinidad Alfonso EDP ha actualitzat i endurit el reglament oficial de la prova per a incorporar accions i mesures legals contra els corredors que falsifiquen, copien o córreguen sense dorsal, que seran apartats, identificats i expulsats.

La falsificació o còpia del dorsal, així com la participació d’aquest, provoca un “greu perjudici” per a la carrera i per a la resta de corredors, que “tenen dret als serveis que la prova els ofereix en la seua inscripció”, ha defensat l’organització de l’esdeveniment en un comunicat.

Marató València ha actualitzat el seu reglament degut als casos registrats en edicions anteriors de la prova, els patits en altres maratons i els reptes que suposa l’augment en el cens dels últims anys.

S’ha inclòs un nou punt en el seu reglament oficial en el qual s’estableix que “en cas d’accedir a la prova infringint les condicions d’accés establides o es cometera qualsevol irregularitat, l’organització es reserva el dret a prendre les mesures oportunes, de conformitat amb la legislació que resulte aplicable, iniciant les accions civils, penals o administratives que corresponguen per a exigir la responsabilitat de l’infractor”.

Entre les irregularitats que donaran lloc a l’inici d’aquestes accions es troben no estar inscrit en la prova i, per tant, no disposar de dorsal/xip per a participar; córrer amb el dorsal/xip d’un tercer sense haver realitzat el canvi de titularitat i córrer amb un dorsal/xip que no es corresponga amb el de la prova o estiga falsificat, entre altres supòsits.

Les persones que comenten aquestes irregularitats i aquells que col·laboren amb elles seran identificats com a “corredors infractors”, apartats, identificats i expulsats pel personal de seguretat, que obtindrà dades d’identificació, fotografies i una altra informació per a emprendre accions legals. D’aquesta forma, l’organització vol evitar també que siguen els voluntaris de l’esdeveniment els que hagen d’assumir aquesta funció.

A més, els “corredors infractors” rebran les notificacions i/o emplaçaments dels procediments en els quals es jutjaran les seues possibles responsabilitats. En cas que es tinga coneixement de la infracció amb posterioritat a la celebració de la prova, s’iniciaran les accions oportunes en el moment en el qual es tinga coneixement de la infracció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − cinc =