25n
25N
25N

Bétera tanca parcs, jardins, zones de joc infantils i les instal·lacions municipals

Bétera tanca parcs, jardins, zones de joc infantils i les instal·lacions municipals
06/11/2020 -

L’Ajuntament de Bétera (València) ha anunciat el tancament de tots els parcs, jardins i zones de joc infantils de la localitat, així com les instal·lacions municipals. Així mateix, ha ajornat totes les activitats programades culturals, d’oci, joventut i turisme i ha suspés els tallers i activitats organitzades pel consistori.

Aquestes mesures, establides per a prevenir contagis de Covid-19 en el municipi i de manera “complementària” a les de la Generalitat Valenciana i el govern central, entraran en vigor aquest divendres i tindran una duració de 15 dies, encara que podran prorrogar-se “en funció de l’evolució de les dades”, ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, ha defensat que el consistori “farà tot el que siga a les nostres mans per a prevenir els contagis perquè el nostre únic objectiu és salvaguardar la salut dels nostres veïns i veïnes”.

Les mesures impliquen el tancament de tots els parcs, jardins i zones de joc infantils, així com de les dependències municipals, a les quals només es podrà acudir amb cita prèvia. Sobre l’activitat cultural, d’oci, joventut i turisme, el consistori ha ajornat les activitats programades i ha suspés els tallers i activitats.

No obstant això, l’activitat acadèmica obligatòria en escoles i instituts continuarà “amb normalitat”, mentre que a la Biblioteca municipal se suspenen les activitats en sala, encara que es manté el préstec de llibres. A més, l’Ajuntament ha recomanat no realitzar reunions d’associacions festives, lúdiques i culturals.

Amb aquestes mesures, el consistori pretén “evitar un altre confinament” que “suposaria un desenllaç fatal per al comerç local i el teixit empresarial de Bétera”. “És necessari i urgent que frenem els contagis”, ha indicat l’Alcaldessa de Bétera.

Aquestes mesures, que entraran en vigor aquest divendres, tindran una duració de 15 dies i es podran prorrogar “en funció de l’evolució de les dades en el municipi”. “Apel·lem a la responsabilitat, la prudència i el sentit comú dels nostres veïns i veïnes. A les nostres mans està la salut i l’economia de Bétera”, ha conclòs Elia Verdevío.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

CCCC