25n
25N
25N

Jornada sobre noves estratègies per a la prevenció d'addiccions

Jornada sobre noves estratègies per a la prevenció d'addiccions
13/12/2017 -

Demà se celebra la XXVI Jornada sobre Addiccions, que enguany es presenta sota el títol ‘Com és la prevenció que volem?’. Una trobada, que tindrà lloc en l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de València i que ha sigut organitzat per l’Ajuntament de València, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictiva (PMD/UPCCA-València) de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports.

L’objectiu de la jornada és transmetre i analitzar les noves estratègies de prevenció fonamentades en una estructura bàsica que presenta quatre pilars clau: l’afectiu, l’intel·lectual, el desenvolupament integral i el social. Aquests pilars bàsics necessiten, a més, el suport i participació de tres ens socials fonamentals com són la família, l’escola i la comunitat en general, per a aconseguir configurar la prevenció que s’aplicarà de la manera adequada.

En paraules de la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, “la prevenció és el treball fonamental en la lluita contra les addiccions. Avançar en aquest sentit significa evitar el desenvolupament d’aquest tipus de conductes”. Durant tot el dia es debatran, aquests i altres assumptes, en dues taules redones en les quals participaran experts en les diferents àrees. Fins al moment hi ha un total de 325 inscrits confirmats.

L’acte serà inaugurat per la regidora Maite Girau, qui estarà acompanyada pel degà de la Facultat de Medicina de la Universitat de València, Federico Pallardó; el director general de la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD), Ignacio Calderón; la vocal assessora de la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues, Elena Martín; i el director general d’Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Rafael Sotoca.

Després de la conferència inaugural, que serà impartida pel cap de Servei de PMD/UPCCA-València, Francisco Bueno, intervindrà l’especialista en estratègia digital i educació, Carlos Magre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

bombers
CCCC
bombers