25n
25N
25N

Peepshow i We Used to Pray imprimixen els seus estils alternatius en “Emergents al Palau”

Peepshow i We Used to Pray imprimixen els seus estils alternatius en “Emergents al Palau”
03/05/2019 -

La nova cita del cicle “Emergents al Palau” del Palau de la Música de València, estarà protagonitzada demà dissabte per dos grups molt personals de l’escena emergent valenciana com són Peepshow i We Used To Pray. Un cicle que dóna suport a grups i artistes amb estils musicals molt diferents, dins de la música del circuit alternatiu de la ciutat i de la seua àrea metropolitana.

El primer grup que pujarà a l’escenari de la Sala Rodrigo serà Peepshow, que amb tres àlbums publicats, ha demostrat tenacitat i ha posat de manifest un món propi amb una insultant capacitat de tornar-se universal. Ara culmina eixe personal món sònic amb uns textos cada vegada més accessibles i evocadors. L’altre grup que tocarà demà és We Used To Pray, un projecte que va iniciar el seu camí el 2012-13. Tots els seus actes aposten per transmetre un missatge sòlid que emocione i entretinga el públic sense oblidar el compromís amb la societat actual. Tot el que acompanya a la seua música (directes, vídeos, comunicació gràfica…) s’expressa en eixa mateixa direcció, mitjançant d’una cerca de diverses alternatives.

Les pròximes cites d’aquest cicle seran el pròxim 4 de juny, amb els grups Tercer Sol i Los Mocetones i, el 9 de juny amb Jamaleònics i Leya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + dotze =