25n
25N
25N

Nova zona de jocs del Centre Cultural i Esportiu d'Abastos

Nova zona de jocs del Centre Cultural i Esportiu d'Abastos
07/12/2017 -

Aquest dimecres s’ha obert al públic la nova zona de jocs del Centre Cultural i Esportiu d’Abastos, un espai renovat i ampliat que inclou noves instal·lacions inclusives per als més menuts i les més menudes.

La regidora de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha destacat la importància de condicionar i dignificar espais de la ciutat com aquest, on s’han fet múltiples actuacions per millorar-lo. D’una banda, s’ha retirat el paviment de seguretat per a executar una solera i instal·lar en ella els nous jocs. S’ha tornat a instal·lar el sòl amb lloses de seguretat i s’han renovat els jocs i els bancs. A més, s’ha plantat un arbre per donar ombra a aquest espai renovat.

La zona de jocs s’ha ampliat per instal·lar nous jocs inclusius. Els xiquets i xiquetes de la zona poden ja gaudir amb el nou gronxador cistella, el moll de la granota, un joc combinat i un altre didàctic i un carrusel d’integració. A banda s’ha col·locat un cartell amb les normes d’utilització dels diversos jocs.

La intervenció, que també ha comportat la substitució de 14 bancs, ha tingut un pressupost total de 59.770,81 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 7 =

bombers
CCCC