25n
25N
25N

El Parc Lineal de Benimàmet estrena una nova zona d'equipament esportiu

El Parc Lineal de Benimàmet estrena una nova zona d'equipament esportiu
19/08/2020 -

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que aquestes actuacions estan relacionades amb el projecte de condicionament del Parc Lineal de Benimàmet. L’Ajuntament ha invertit en aquestes obres 35.200 euros i estan emmarcades dins dels pressupostos participatius de València.

D’una banda, s’ha habilitat una nova zona de cal·listènia en un parterre d’arbrat al carrer del Miniaturista Messeguer. S’ha instal·lat un equipament esportiu tipus gàbia. En aquest mateix lloc s’ha col·locat un sistema de reg per abastir a l’arbratge existent i s’han reposat dos exemplars de lledoner (celtis australis).

Pel que fa a la segona de les actuacions, ha consistit a executar una nova escomesa d’aigua de la qual es deriven aspersors a la rodona del carrer del Canonge Fenollera. Pròximament es procedirà a la sembra de llavors amb la finalitat de crear un prat de presència estacional al setembre quan les condicions climàtiques siguen favorables.

Totes aquestes actuacions han suposat una inversió final de 35.200 euros i estan emmarcades dins dels pressupostos participatius. El termini d’execució ha sigut d’un mes.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que es tracta de donar resposta a la voluntat dels veïns i veïnes, “com ja va fer aquest govern municipal dotant d’una gran zona verda a Benimàmet, molt demandada pel veïnat, com ara és el Parc Lineal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =