25n
25N
25N

Una nova web de Turisme condensa l'oferta nàutica de la Comunitat Valenciana

Una nova web de Turisme condensa l'oferta nàutica de la Comunitat Valenciana
22/08/2020 -

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa un nou ‘microsite’ específic per a promocionar l’oferta d’activitats nàutiques que es poden gaudir al llarg dels 600 quilòmetres de costa de la Comunitat Valenciana.

La web Nàutica Comunitat Valenciana està integrada en el portal turístic de la Comunitat Valenciana i promociona tant espais i reserves marines com a serveis nàutics i experiències turístiques en la mar al llarg de tota la Comunitat, ha informat la Generalitat en un comunicat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “el 20% del litoral valencià és considerat espai de gran rellevància ecològica, un atribut diferencial del nostre destí que suposa un gran valor competitiu”.

Aquest nou espai informa sobre els atractius naturals de la costa valenciana, amb quatre serres de litoral, un arxipèlag volcànic i tres reserves marines i sobre l’oferta de serveis nàutics, composta per 22.000 amarraments al llarg de 50 ports i 30 destinacions especialitzades en tota mena d’activitats aquàtiques.

La web està disponible en castellà, valencià, anglés i francés. La persona usuària pot navegar per sis seccions diferents: ‘Informació’, amb una descripció general de l’oferta nàutica; ‘Descobreix’, on es mostra l’oferta d’espais naturals protegits, instal·lacions nàutiques, activitats, museus i zones litorals; ‘Galeria i Blog’, amb imatges i articles per a inspirar al viatge; ‘Experiències’, per a la reserva d’activitats diverses; i ‘Productes relacionats’, amb enllaços a les diferents webs específiques d’altres productes turístics publicades també per Turisme Comunitat Valenciana.

Amb aquest nou ‘microsite’, Turisme Comunitat Valenciana ha publicat un total de tretze webs a través de l’estratègia CreaTurisme. “És fonamental realitzar aquest tipus de promoció especialitzat per interés i producte perquè el nostre ‘màrqueting’ resulte més eficaç”, ha subratllat Francesc Colomer.

Aquesta nova web de turisme nàutic complementa l’oferta aquàtica publicada en la ‘microsite’ de busseig publicada prèviament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =