25n
Orgull
Orgull

Nova temporada de la Banda Simfònica d'Aldaia i la seua escola

Nova temporada de la Banda Simfònica d'Aldaia i la seua escola
21/09/2020 -

L’Escola de Música de la B.S. A. comença les classes el pròxim 1 d’octubre. Rafael López Marchal, director de la Banda i de l’Escola, recalca la importància i beneficis mentals, organitzatius i socials de la música. Així mateix, destaca que l’escola se centra a satisfer les necessitats de l’alumnat tant per als qui volen dedicar-se a la música professionalment com per als qui els interessa endinsar-se en els ensenyaments musicals com un hobby seriós, “l’important és gaudir del camí”.

El període de matrícula està obert telemàticament fins al 30 de setembre, i les persones interessades a inscriure’s han d’enviar un email a b.s.a.musica@fsmcv.org.

Il·lusió malgrat la COVID-19

Des de l’Escola confessen que tenien “una mica de por” al fet que a causa de la situació provocada per la pandèmia “poguera haver-hi menys alumnat” per al pròxim curs, però admeten que “s’han emportat una grata sorpresa perquè ha augmentat el nombre d’inscripcions i el nombre d’altes és superior al de les baixes”. En eixe sentit, conten que estan rebent alumnat d’altres municipis com Alaquàs, Xirivella, Quart de Poblet o Riba-roja, alguna cosa que els “il·lusiona i motiva” perquè “significa que està havent-hi un reconeixement a la qualitat formativa de l’escola. El 100% de les persones que han volgut preparar-se per a entrar al conservatori ha superat les proves d’accés.

Així, la Banda Simfònica comença ja els seus assajos amb la il·lusió de poder realitzar el seu Projecte Musical Internacional a través del qual tenien previst fer un concert a Bordeus que va haver de ser ajornat per la pandèmia. Gràcies a aquesta iniciativa la societat musical ha difós el seu projecte artístic a nivell internacional actuant en la cavalcada de Disneyland París en 2018 i en Innsbruck en 2019.

Mesures de seguretat

Perquè tant l’alumnat, com el professorat i integrants de la banda tornen amb la màxima seguretat possible se seguiran els protocols de protecció i s’han adquirit productes sanitaris homologats “perquè un any més puguem continuar gaudint de la passió per la música amb tota tranquil·litat i amb la màxima seguretat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 10 =