caixa popular

El nou president de la gestora del PP obri la seu de Benetússer i agraeix el treball "al peu del canó"

El nou president de la gestora del PP obri la seu de Benetússer i agraeix el treball "al peu del canó"
27/10/2018 -

El nou president de la gestora del PP de la província de València, Juan Ramón Adsuara, ha inaugurat la nova seu dels ‘populars’ a Benetússer i ha agraït el treball dels militants i simpatitzants “al peu del canó”.

Adsuara ha participat al costat d’altres membres de la gestora com a Mª José Catalá, Juan Giner i José Vicente Anaya, a més de la presidenta comarcal, Remedios Avia, i diputats provincials com Enrique Ortiz, detalla el PP provincial en un comunicat.

Aquest acte dóna el tret d’eixida al programa d’activitats que la formació local desenvoluparà de cara a les pròximes eleccions autonòmiques i locals de 2019. La nova seu del carrer Major de Benetússer recupera el primer local que va tenir el PP del municipi, en coincidència amb la celebració dels 35 anys des de la seua fundació.

Després de més de tres dècades, el PP de València ha volgut homenatjar als afiliats fundadors que “van decidir fer un pas avant i engegar un projecte de futur, llibertat i prosperitat per a Benetússer”.

Sota aquest prisma, el president de la gestora ha lloat la labor de “tots els militants i simpatitzants que han estat al peu del canó, escoltant als veïns i anant porta a porta per a oferir el millor futur possible”. “Aqueix és el llenguatge i l’esperit del PP” ha reivindicat.

La inauguració ha comptat amb la participació d’unes 200 persones entre militants, simpatitzants, alcaldes i portaveus populars de la comarca valenciana de L’Horta Sud, així com diputats provincials i autonòmics.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =