25n
Orgull
Orgull

Justícia posa en marxa la nova seu judicial de Mislata

El nou espai conjuminarà diferents tipus de sales i disposarà d’un sistema d’eficiència energètica

Justícia posa en marxa la nova seu judicial de Mislata
31/07/2018 -

Després d’una inversió de 713.555 €, Justícia ha aprovat la nova seu judicial del terme de Mislata. L’acte d’engegada va estar protagonitzat per la presidenta del Tribunal Superior de Justícia, Pilar de l’Oliva; l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa; la degana dels jutjats de Mislata, Julia Mínguez Roca; i la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo.

‘Aquesta seu representa el que és el nou concepte de la justícia per la qual hem apostat en el Pla d’Infraestructures Judicials per a la Comunitat Valenciana impulsada per la Conselleria’.

Les obres de la nova seu han consistit en la rehabilitació d’un baix de 1.381 metres quadrats, en el qual se situaran quatre jutjats de Primera Instància i Instrucció, el Registre Civil, dues sales de vistes, nous despatxos per a jutges i fiscals dotats de llum natural, una clínica mèdic-forense, calabossos i quatre sales multi usos. A més, aquestes instal·lacions comptaran amb equips de climatització i il·luminació que fomenten l’estalvi energètic. “Els antics jutjats estaven separats i des de Conselleria de Justícia hem apostat per un sol jutjat que reunira els metres quadrats necessaris per a garantir uns serveis judicials de qualitat”, indica Bravo.

La titular de justícia, a més, ha assenyalat que aquesta reubicació dels jutjats és la solució a la problemàtica que els operadors judicials porten reivindicant seu fa temps. Tal com assenyala, “hem apostat per espais agradables, accessibles i espais que garantisquen els drets de les persones que vénen a Mislata demandant justícia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 11 =