Alfafar aposta per una nova ruta per als vianants cap a la zona comercial

Alfafar aposta per una nova ruta per als vianants cap a la zona comercial
17/09/2018 -

Alfafar ha engegat una nova ruta per als vianants que facilitarà el desplaçament a peu des dels diferents barris de la localitat fins a la zona comercial d’Alfafar. Amb aquesta acció, el consistori pretén afavorir el desplaçament de la ciutadania d’Alfafar als diferents comerços d’Alfafar Parc i, especialment per a prevenir possibles accidents, evitar el pas de vianants per la rotonda que connecta la localitat amb la V-31 i Massanassa, de trànsit notable al llarg del dia.

Així, ambdues rutes estan senyalitzades de color roig al llarg de tot el recorregut i separades físicament de la calçada per a major seguretat dels vianants. La primera, que connecta el Nucli Antic amb la zona comercial, transcorre per l’Avinguda Orba, el camí del Cementeri i el polígon Núm. Dotze. La segona ruta, per la seua banda, inicia al recorregut en el barri Orba i transcorre per Alfalares, la CV-4125 i el polígon Núm. Dotze.

A més de dinamitzar el trànsit cap a la zona comercial i promoure així el comerç, amb aquesta ruta per als vianants l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar pretén posar a la disposició de la ciutadania una alternativa més segura per a accedir a la zona comercial, així com una possibilitat més saludable i ecològica que el tradicional desplaçament en vehicle de motor.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 2 =

sagunt a escena 2019
turismo salou