25n
25N
25N

Així serà la nova Piscina València

Es preveu que les instal·lacions tornen a obrir les seues portes el maig de 2019

Així serà la nova Piscina València
05/04/2018 -
Palau Alameda
El Palau Alameda, edifici adjacent amb Piscina València, obrirà les seues portes en el mes de maig, i comptarà amb tres ambients clarament diferenciats, que consistiran en una sala de banquets, una discoteca i una àmplia terrassa amb restaurant.

Piscina València

Foto: facebook.com/PalauAlameda

Les obres de reforma i adequació de la futura Piscina València ja han començat. Per davant, tretze mesos de treball per a convertir l’antiga i deteriorada piscina municipal en un dels poliesportius més moderns de la nostra ciutat. Amb una inversió de 9,5 milions per a l’obra, i altres dos milions per a l’equipament, que tindrà de fer front l’empresa Demmero Group 21 per una concessió de 45 anys, tot apunta que la nova Piscina València tornarà a obrir les seues portes el maig de 2019.

La Regidora d’Esports, Maite Girau, que es va acostar fins a les instal·lacions, situades en el Passeig de l’Albereda, anunciava que el complex ja està completament net de brossa, i que, a més, els treballs de desenrunament es troben molt avançats. Una bona notícia que farà que, en poc més d’un any, els usuaris puguen gaudir de nou d’aquestes instal·lacions municipals.

No obstant això, Com serà la nova Piscina València? En tractar-se d’un edifici característic i, per què no, emblemàtic de la ciutat de València, que es va construir l’any 1963, s’ha decidit mantenir el rètol original de l’edifici, així com l’estructura de la façana, que sí que es restaurarà amb un acabat elegant, gràcies a la col·locació d’unes plaques de porcellana resistents, però també sostenibles energèticament. Per descomptat, s’eliminaran les escales de l’entrada principal per a afavorir l’accessibilitat, i totes les canonades i instal·lacions de la part posterior s’ocultaran a la vista. I és que malgrat no comptar amb la protecció del patrimoni, la seua ubicació, prop del Palau de l’Exposició, fa que s’haja de respectar l’essència d’aquest edifici.

Per dins, la cosa canvia bastant. Piscina València es convertirà en un modern poliesportiu de tres plantes i amb un disseny diàfan. Així, el més destacat serà l’entresòl que es construirà en l’espai de les piscines, que permetrà que la zona de gimnàs augmente de 150 metres quadrats a 1.000. En total, l’edifici disposarà d’un gimnàs, dues piscines, una sauna, una zona de spa i un solàrium en la coberta de Piscina València.

Piscina València comptarà amb un total de 5.000 metres quadrats destinats a l’esport, ja que la sala de festes adjacent, coneguda com a ‘Palau Alameda‘, i que també està en construcció, s’ha separat del complex esportiu. Després d’un llarg procés, Piscina València tornarà a convertir-se en un poliesportiu de referència, després que en 2014 tancara les seues portes per problemes econòmics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 1 =

Informacion coronavirus
escalante
el puig