25n
25N
25N

Albal destina més de mig milió a la nova piscina de Santa Anna

Albal destina més de mig milió a la nova piscina de Santa Anna
20/05/2019 -

Els treballs de la piscina municipal d’estiu, situada en el Complex Esportiu Santa Anna d’Albal, estan quasi acabats per part de l’empresa concessionària, perquè el complex s’òbriga al públic a partir de la segona quinzena del pròxim mes, està previst que siga sobre el divendres 13 de juny. En aquest important projecte, l’Ajuntament ha invertit més de mig milió d’euros. La seua remodelació va ser un dels compromisos adquirits per l’alcalde socialista Ramón Marí, per a escometre aquesta legislatura i s’ha fet realitat.

El primer edil d’Albal s’ha mostrat satisfet amb el resultat de les obres que ha visitat aquesta mateixa setmana per a conéixer en quin punt es trobaven, “els albalenses mereixen una piscina atractiva i moderna, com la que podran gaudir en uns dies i que segur atraurà molts veïns de la comarca”, ha dit.

La piscina compleix més de 40 anys

La instal·lació municipal ha complit més de quatre dècades de vida, i encara que des de llavors s’han anat realitzant en ella millores, fins hui no s’havia executat una rehabilitació integral d’aquestes característiques. Suposarà que, a partir d’aquest estiu, la localitat de l’Horta Sud dispose d’un dels recintes més moderns de la comarca.

En les obres s’ha utilitzat l’antiga piscina com a base per a la remodelació, el resultat s’unisca piscina pràcticament nova. El nou got ha rebaixat la seua profunditat i té unes mesures d’1,20 m (mínima) i 1,80 m (màxima), d’aquesta manera se li dóna major ús a les activitats aquàtiques i recreatives. Amb aquesta actuació es disminueix el volum d’aigua. La piscina xicoteta té una profunditat de 35 cm i s’accedeix a través d’una platja que millora i fa més segur l’accés dels xicotets que gaudiran, tot l’estiu, del seu mine parc aquàtic.

El projecte contempla una actualització dels sistemes de depuració de les piscines, la qual cosa ha millorat substancialment la qualitat de l’aigua. S’ha reordenat tota la zona enjardinada mantenint l’arbratge i vegetació existent en el perímetre i s’ha instal·lat gespa artificial i una àmplia zona de gespa natural que delimita les dues piscines. El complex inclou zones d’ombra que han sigut habilitades per a protegir als banyistes del sol intens durant els dies d’estiu. La piscina serà més accessible en l’accés i per al mateix bany, ja que compta amb una cadira mòbil perquè poden accedir al bany persones amb mobilitat reduïda.

Nous vestuaris

Els vestuaris també han sigut remodelats de manera integral i ha comportat canvi d’instal·lacions i acabats moderns i molt actuals. Aquest espai també ha sigut adaptat per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda. L’edifici de vestuaris consta de les següents dependències: sala de màquines de la depuració, banys i vestuaris per a dones i homes, una sala de farmaciola i un espai habilitat per als socorristes. Compten amb aigua calenta a les dutxes i totes les instal·lacions necessàries per al seu ús.

La piscina municipal romandrà oberta durant les taules d’estiu i té com a ús fonamental el recreatiu, albergant també múltiples activitats relacionades amb l’ensenyament i la pràctica de la natació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 1 =