25n
25N
25N

Puig anuncia una nova línia de metro per a la ciutat de València que connectarà l'Hospital La Fe

La nova línia connectarà l’Hospital La Fe amb l’estació d’Alacant

Puig anuncia una nova línia de metro per a la ciutat de València que connectarà l'Hospital La Fe
21/09/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat, durant el seu discurs en el Debat sobre l’estat de la Comunitat Valenciana, la creació d’una nova línia de metro per a la ciutat de València. D’aquesta manera, la nova xarxa de Metrovalencia connectarà l’Hospital La Fe amb l’estació d’Alacant, passant pel barri de Malilla. Sens dubte, una connexió més que necessària per a la ciutat que el president ja ha informat que serà una de les voluntats del govern valencià.

Però aquesta no serà l’única mesura quant a les línies de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. De fet, continuen les obres de la Línia 10 de Metrovalencia, que connectarà el centre de la ciutat de València amb el barri de Natzaret i la seua ampliació fins a La Marina. Una construcció que avança segons els terminis previstos, i que resoldrà el deute històric que la ciutat tenia amb aquest barri valencià.

Finalment, el president de la Generalitat ha detallat que ja s’ha iniciat la modernització integral de la Línia 9 del TRAM d’Alacant entre Benidorm i Dénia, que entrarà en servei en la present legislatura. Així mateix, també s’ha adjudicat la redacció del projecte de construcció del tram que connectarà l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant i l’estació ADIF-RENFE.

En definitiva, una sèrie d’actuacions, emmarcades en l’eix de la cohesió territorial, que suposarà una inversió de 640 milions d’euros i millorarà significativament les connexions en tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − tres =

bombers