caixa popular

Nova Llançadora d'Ocupació per a fomentar la inserció laboral dels joves

Nova Llançadora d'Ocupació per a fomentar la inserció laboral dels joves
02/02/2018 -

València Activa, impulsada per l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, col·labora amb Fundació Santa María la Real, Fundació Telefònica i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) per a impulsar a març la V Llançadora d’Ocupació de la ciutat, cofinançada pel Fondo Social Europeu.

La V Llançadora d’Ocupació de València començarà a funcionar a març i servirà per a ajudar a 20 persones en situació de desocupació a preparar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d’inserció laboral. Per a açò, comptaran amb l’ajuda i l’orientació de personal tècnic expert que els facilitarà noves eines de cerca i els guiarà per a reforçar les seues competències i millorar la seua ocupabilitat.

La nova llançadora estarà destinada majoritàriament a joves menors de 35 anys, degudament inscrits com a demandants d’ocupació, de qualsevol nivell formatiu i procedents de qualsevol sector laboral, amb o sense experiència prèvia. Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 21 de febrer per a inscriure’s a través de la web de Lanzaderas (http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, sol·licitant i presentant el formulari en el Centre Municipal d’Ocupació i Formació Emilio Baró.

La responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat la importància “d’aquestes llançadores d’ocupació que tenen com a objectiu ajudar a persones aturades utilitzant noves tècniques que els permeten augmentar les seues oportunitats, i amb noves activitats que els acosten al teixit empresarial de la ciutat”.

Les persones seleccionades participaran durant diverses setmanes en diferents activitats per a optimitzar la seua cerca de treball: tallers d’autoconeixement i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d’ocupació 2.0, entrenament d’entrevistes personals, elaboració de mapes d’ocupabilitat i visites a empreses.

Gómez ha ressaltat el caràcter personalitzat de tots els servicis oferits pel consistori, “cercant sempre adaptar-nos a les necessitats i característiques de cada persona amb la finalitat d’obtenir millors resultats”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 9 =

Paiporta
Tardor
cultura als barris