25n
25N
25N

La nova Junta Municipal del Marítim obrirà les seues portes aquest estiu

La nova Junta Municipal del Marítim obrirà les seues portes aquest estiu
24/05/2021 -

La nova seu de la Junta Municipal del Marítim, situada a un edifici entre els carrers Barraca i Pare Luis Navarro, obrirà les seues portes aquest estiu. Ho ha anunciat hui la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, en visitar aquest matí aquest immoble juntament amb la regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, i la presidenta de la Junta Municipal, Glòria Tello.

La nova seu de la Junta Municipal del Marítim, situada a un edifici entre els carrers Barraca i Pare Luis Navarro, obrirà les seues portes este estiu. Ho ha anunciat hui la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, en visitar aquest matí aquest immoble juntament amb la regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, i la presidenta de la Junta Municipal, Glòria Tello.

Sandra Gómez ha destacat que amb la finalització d’aquest edifici “es compleix una reivindicació veïnal històrica”. “El Marítim comptarà amb un edifici que es convertirà en un punt de referència en el cor del barri”, ha destacat i ha posat en valor el treball que està desenvolupant l’àrea de Participació Ciutadana per a “avançar en la descentralització de l’administració municipal”.

Així mateix, ha destacat que aquesta rehabilitació forma part dels fons Edusi amb els quals, ha reivindicat que el Govern del Rialto està “propiciant que les cases que es van expropiar per a ser derrocades estan sent recuperades per a la ciutadania”. Ha destacat que aquesta nova junta és “un exemple d’un edifici que passarà a ser una dotació pública amb la qual millorarem la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

Per part seua, Elisa Valía ha manifestat la “satisfacció per veure com finalitza una obra molt esperada per les veïnes i veïns del barri”. “Ens permetrà millorar l’atenció a la ciutadania en tractar-se d’un edifici accessible, amb espais amplis també per a l’ús dedicats a les entitats veïnals i que permet posar en valor l’arquitectura del marítim”, ha explicat.

Segons ha indicat amb la rehabilitació de l’edifici s’han habilitat les plantes per al nou ús d’oficines, mantenint la configuració actual de l’edifici i intentant conservar la major part dels seus elements arquitectònics característics, com són els sòls.

El pressupost de les obres és de 687.200 euros i s’emmarca en l’Estratègia EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat). La nova seu s’integra en la proposta Va Cabanyal, aprovada per la Unió Europea el desembre de 2015 i respon a “una reivindicació veïnal per a disposar d’unes instal·lacions que permeten el desenvolupament de les seues activitats”, ha explicat i ha avançat que s’està ultimant qüestions tècniques que una vegada resoltes permetran la seua obertura aquest estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 6 =