caixa popular

La Nova gran oportunitat del Partit Popular de la Comunitat Valenciana

La Nova gran oportunitat del Partit Popular de la Comunitat Valenciana

Ni vencedors ni vençuts, ni guanyadors ni perdedors.

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana té enfront de si una oportunitat històrica.

L’oportunitat de demostrar que es poden sumar voluntats, l’oportunitat d’unir persones, l’oportunitat que triomfe la Concòrdia i l’oportunitat que torne la il·lusió a Espanya i a la Comunitat Valenciana.

Pablo Casado representa les bases del partit i aquestes bases han parlat alt i clar.

Les persones que treballen des de dins del partit han d’entendre del pes específic de la Comunitat Valenciana. Espanya necessita a la Comunitat Valenciana i el Partit Popular necessita a aquesta Comunitat.

Demane que tots tinguem l’altura de mires que la nova situació ens exigeix, i treballem tots els dies i a tota hora per a acréixer les opcions en les eleccions del 2020.

És temps de ser persones d’Estat, persones de partit i persones de treball, hem de fer grans les nostres coincidències i xicotetes les nostres diferències, abraçar nous talents, obrir la finestra a noves idees, i apostar per nous candidats, no tenir por a fer les coses de forma diferent.

El PPCV es troba davant un gran repte i una gran oportunitat. Pablo Casado i Isabel Bonig poden i col·locaran a la Comunitat Valenciana una altra vegada on mereix, però necessiten l’ajuda de totes i tots, i en el que a la meua respecta, poden comptar amb mi.

Juan Ramón Adsuara, Alcalde d’Alfafar i Diputat Provincial per València.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 9 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris