25n
Orgull
Orgull

Torna la Bicifestació: el 2 de juny ha sigut la data triada

“Organitzarem, aquesta vegada sí, la major Bicifestació de la història de València”

EP

Torna la Bicifestació: el 2 de juny ha sigut la data triada
10/04/2019 -

El passat 31 de març, ‘València en Bici’ es va veure en l’obligació de suspendre la manifestació a favor dels carrils bici a causa de les prediccions de pluja. No obstant això, la Bicifestació ha tornat amb més força que mai perquè, com asseguren des de l’organització, “una Bicifestació, a més de reivindicativa, sempre és sinònim de diversió i alegria”.

D’aquesta manera, la nova data per a la Bicifestació serà el diumenge, 2 de juny. Una cita marcada ja en el calendari per tots aquells amants de la mobilitat sostenible, que defensen una infraestructura, com és l’anell ciclista, que ha millorat, notablement, el desplaçament amb bicicleta, patinet o qualsevol tipus de vehicle de mobilitat personal.

Com expliquen des de ‘València en Bici’, després de suspendre la manifestació convocada el passat mes de març, es van plantejar la possibilitat d’anul·lar definitivament la Bicifestació: “gran part dels objectius pels quals va ser convocada s’havien aconseguit, entre ells, rebaixar l’odi i la crispació que van generar alguns mitjans de comunicació i formacions polítiques contra la bici i altres mitjans de transport, que fan ús dels carrils bici o que es desplacen de forma saludable”. “Es van gastar moltes energies, i els nostres pedals semblava que ja no responien”, afigen.

No obstant això, i “en agraïment a tot el suport que hem sentit, organitzarem, aquesta vegada sí, la major Bicifestació de la història de València“. I és que, passades les eleccions autonòmiques i municipals, tota l’energia estarà posada a continuar reivindicant i apostant per una ciutat molt més amable i respectuosa amb el medi ambient perquè, com apuntaven en el manifest, és moment de mostrar el suport de la ciutadania al “canvi tímid, però efectiu” que està prenent la ciutat, gràcies al foment del “transport públic, els espais lliures de trànsit i la bici”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + dinou =