caixa popular

Comença una nova edició del circuit popular de carreres

Comença una nova edició del circuit popular de carreres
26/01/2018 -

Diumenge començarà una nova edició del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de la ciutat de València, amb la disputa de la XX Carrera Popular Galápagos 3F. S’iniciarà als voltants de l’Avinguda de Tres Creus de València i la distància a recórrer serà de 6.150 metres.

La Carrera Popular Galápagos va nàixer gràcies al Club d’Atletisme Galápagos, promotor d’una prova que durant molts anys ha sigut part de la preparació de molts atletes per a la Marató de València. Enguany s’ha volgut donar protagonisme al barri pel qual discorre, Tres Forques, i per aquest motiu s’ha batejat com a carrera popular “Galápagos 3F”.

Igual que en la resta de carreres, qui ho desitge pot realitzar-la en la modalitat no competitiva de “marxa a peu” i també de “marxa nòrdica”.

La Regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau ha assenyalat que “s’ha fet un esforç important per a ampliar les opcions de participació en l’oferta esportiva de la ciutat de València” i ha valorat com a “molt positiva” la incorporació de les modalitats de “marxa a peu i nòrdica” en el Circuit de Carreres Populars.

El total de corredors i corredores inscrites en la present edició és de 782, dels quals el 50% són dones. A més, els 8.000 que s’han inscrit en el circuit complet per a 2018 també poden participar en aquesta prova.

El Circuit de Carreres Populars consta d’un total de deu proves repartides per tota la ciutat. Les distàncies recorregudes van dels 5.000 als 6.500 metres. Com s’ha dit, la primera prova és aquest diumenge 28 de gener, i l’última el pròxim 25 de novembre.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios