caixa popular

S'obri la nova convocatòria de la ‘Dipu te Eurobeca’

En la primera part del programa de 2018, un total de 17 joves postgraduats podran optar a cinc mesos de formació en empreses i institucions de tota Europa

S'obri la nova convocatòria de la ‘Dipu te Eurobeca’
19/05/2018 -

‘La Dipu et Eurobeca’ és una de les tres línies de formació oferides per la Diputació de València a través de l’àrea de Gestió i Retenció del Talent. La primera convocatòria de 2018, oberta des del 17 de maig fins al 6 de juny, ofereix 17 beques repartides en 13 destinacions en els quals joves podran realitzar pràctiques formatives en diferents empreses i institucions de països de tota Europa.

La beca va dirigida a postgraduats de menys de 35 anys residents en la província de València. La durada del programa és de cinc mesos no prorrogables, tenen una dotació d’1.500 euros bruts al mes, a més d’una borsa de viatge de fins a 500 euros.

Els perfils que se sol·liciten són diversos, des de Comunicació, Publicitat i Màrqueting fins a Ciències Polítiques, passant per Adminsitración, Dret, Biomèdica, Biotecnologia o Ciències Ambientals.

La majoria de les places es troben a Brussel·les, capital europea i seu d’institucions com l’ambaixada espanyola, on s’ofereix una plaça de gestió i una altra de comunicació, o el Real Institut Elcano. Un altre de les destinacions més destacades són l’empresa Climate-*KIC, on s’ofereixen dues places en la seua seu de Utrech o la companyia Facts&Files a Berlín, entre unes altres. Institucions acadèmiques com l’Imperial College London, la Universitat de Torino, La Universitat de Palerm o el Harwell Institute també s’han afegit al programa.

Bases de la convocatòria, totes les destinacions i més informació en:

https://bit.ly/2rrzkq2

Accés al tràmit:

https://bit.ly/2l8sbvw

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 15 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris