25n
Orgull
Orgull

La nova convocatòria del Bo Viatge Comunitat Valenciana s'obri demà per a oferir descomptes de fins al 70%

Del 15 de setembre al 31 de desembre, les persones interessades podran sol·licitar aquesta ajuda per a gaudir de descomptes en les escapades per la Comunitat Valenciana

La nova convocatòria del Bo Viatge Comunitat Valenciana s'obri demà per a oferir descomptes de fins al 70%
14/09/2021 -

Després de l’èxit de les anteriors edicions, Turisme Comunitat Valenciana ha obert una nova convocatòria del Bo Viatge, amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme i continuar reactivant un sector que s’ha vist durament afectat per la pandèmia de la Covid-19. En aquesta nova edició, es concediran 12.500 nous bons valorats en cinc milions d’euros per a visitar qualsevol poble o ciutat de la Comunitat Valenciana entre els mesos de setembre i desembre. Un nou paquet amb el qual es preveu que es beneficien 90.000 valencians i valencianes.

Per a poder sol·licitar la inscripció al Bo Viatge, tan sols s’hauran de complir dos requisits: ser major d’edat i tindre el padró en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana. Una vegada realitzada la inscripció, serà necessari formalitzar una reserva en algun dels establiments d’allotjament turístic o agències de viatge adherits al programa en el termini de set dies naturals des de la data de remissió de la comunicació corresponent per Turisme Comunitat Valenciana. En cas de no realitzar la reserva, s’anul·larà la inscripció. Així mateix, només es podrà realitzar una sol·licitud per persona i període.

L’import de l’ajuda del Bo Viatge cobrirà el 70% del cost dels serveis turístics subvencionables, amb un màxim de 600 euros per bo. La quantia es deduirà a la persona beneficiària per les agències turístiques, aplicant-se sobre el cost total de la factura. Una vegada prestat el servei, Turisme Comunitat Valenciana pagarà l’ajuda als establiments.

Requisits dels serveis turístics

En el cas dels allotjaments turístics i les agències de viatge, es requereix la contractació d’una estada mínima de dues nits consecutives. Així mateix, s’aplica a altres serveis prestats directament com la manutenció, que serà de mitja pensió com a màxim, serveis esportius o excursions i activitats d’animació. Per contra, no són subvencionables altres despeses com el consum en el bar, el consum de begudes alcohòliques o la televisió de pagament.

El termini per a presentar les inscripcions s’obri aquest dimecres, 15 de setembre, a partir de les 12.00 hores, i conclourà el 31 de desembre d’aquest mateix any. Tota la informació per a realitzar la inscripció en línia i consultar el llistat d’establiments adherits es pot consultar a través del següent enllaç: https://bonoviatgecv.gva.es/

Des que el Bo Viatge Comunitat Valenciana es posara en marxa, 75.000 persones s’han beneficiat dels descomptes. De fet, com ja va assenyalar el president de la Generalitat, Ximo Puig, “malgrat el descens del turisme internacional a conseqüència de la Covid-19, s’ha produït un increment del mercat turístic nacional”.

A més, les expectatives del sector de cara a l’últim trimestre de l’any són favorables. I és que a aquest incentiu del turisme nacional amb el Bo Viatge, el turisme comptarà amb un altre gran bastió: els viatges de l’IMSERSO. En la temporada 2021-2022 que reactiva el programa, la Comunitat Valenciana comptarà amb unes 180.000 places per a acollir visitants a partir del mes d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + huit =