25n
25N
25N

Nova convocatòria de l'Aula Mentor d'Aldaia

Nova convocatòria de l'Aula Mentor d'Aldaia
21/01/2021 -

El curs CCNA de Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d’ordinadors consta de tres mòduls, amb una duració de cinc mesos. Per a cursar el següent mòdul s’haurà d’haver superat prèviament els mòduls anteriors. A través d’aquesta formació l’alumnat adquirirà coneixements en el disseny, construcció i manteniment de xarxes d’ordinadors i la seua aplicació en entorns empresarials, així com la inclusió de mètodes d’implementació de QoS, la implementació de polítiques de seguretat i, en el context de tecnologies capdavanteres en xarxes, el tractament de la virtualització de xarxa i l’arquitectura i gestió de les SDN – xarxes definides per programari -, de cara a la programació de xarxes i l’automatització de tasques.

El segon curs, CCNA CyberOps Associate, està orientat a formar en destreses per a conéixer les vulnerabilitats que es produeixen en Ciberseguretat, els sistemes operatius més utilitzats; detectar els tipus d’atac, els mètodes que utilitzen i protegir les dades personals, els corporatius i totes les infraestructures, etc.

Finalment, el curs Linux Essentials v.2 consisteix en una formació d’introducció sobre aquest sistema operatiu, àmpliament estés en el món dels servidors d’Internet, en alguns equips d’usuari, en telèfons d’última generació, en equips de seguretat i en un llarg etcètera de sistemes. S’impartirà en anglés.

Matrícula

Per als cursos CCNA v7 i CCNA Ciber Ops. Associate el període de matricula romandrà obert fins al 29 de gener (places limitades) i aquestes formacions començaran l’1 de febrer. El termini d’inscripció del curs Linux Essentials v.2 finalitza l’1 de febrer (fins a esgotar places) i la formació començarà el 15 de febrer.

Certificació

Per a obtenir la certificació acadèmica és necessari realitzar els tres mòduls i haver superat tot: capítols, exàmens teòrics i pràctics, activitats i pràctiques addicionals amb nota superior o igual al 70%.

La certificació professional consisteix en la realització d’un examen d’una hora, en un centre adscrit a VUE i obtenir més d’un 85%. Les persones interessades poden enviar un correu a aldaia@aulamentor.es o telefonar al 96 198 88 15 per a ampliar informació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + quatre =