25n
25N
25N

Nova cita del cicle "Literatura i música (pop) al Palau"

Nova cita del cicle "Literatura i música (pop) al Palau"
15/11/2019 -

Nova cita del cicle “Literatura i música (pop) al Palau”, coordinat i moderat per Rafa Cervera, que es desenvolupa a la Sala Lucrecia Bori del Palau de la Música de València i que té com a protagonista al poeta, novel·lista, assagista i músic gallec Agustín Fernández Mallo. Es tracta d’un cicle de taules redones dissenyat al voltant de com la música pop s’ha convertit en una influència per a alguns escriptors contemporanis.

Des de la seua irrupció en el panorama literari amb la novel·la “Nocilla Dream”, publicada en 2006, Agustín Fernández Mallo s’ha convertit en una de les veus més innovadores de la literatura espanyola. Dins del terreny de la poesia i desenvolupant el concepte de post poesia que ell mateix va encunyar, ha publicat diversos llibres, recopilats en “Ya nadie se llamará como yo + Poesía reunida (1998-2012)”, editat en 2015. Les Seues obres més recents van aparéixer el 2018 i van ser incloses entre els millors llibres de l’any: “Trilogía de la guerra”, Premio Biblioteca Breve, i l’assaig “Teoría general de la basura (cultura, apropiación, complejidad)”.

Acompanyant l’escriptor estarà Carolina Otero, llicenciada en Filologia Hispànica i Anglesa i professora de Llengua i literatura. Ha publicat cinc llibres de poesia, entre els quals destaquen “Versos para un hombre de pelo en pecho” (Premi “Sargantas” de Poesia en 1997) i “La pena y el blíster” (Premi de Literatura Breu “Vila de Mislata”, modalitat de poesia, 2017). Pertany al grup literari Hotel Postmoderno. Actualment dirigeix el blog de poesia manuscrita en castellà “Tachaduras” i té diversos projectes musicals (Carolina & Lil’ Knife, Mad Robot).

La pròxima cita d’aquest cicle serà el 21 de desembre amb el periodista i novel·lista Kiko Amat, que estarà acompanyat pel periodista i professor de cinema, Eduardo Almiñana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 12 =