25n
25N
25N

Nova cita del cicle "Cambra al Palau" amb Mariano García i Jorge Nava

Nova cita del cicle "Cambra al Palau" amb Mariano García i Jorge Nava
12/11/2019 -

Nova cita del cicle “Cambra al Palau” que es desenvolupa en el bell edifici gòtic valencià de l’Almodí, amb l’actuació del violoncel·lista solista de l’Orquestra de València, Mariano García i, del pianista Jorge Nava, recent guanyador de la XXII edició del Certamen d’Interpretació Pedro Bote de Villafranca. El públic assistent podrà escoltar un ambiciós programa basat en obres mestres del romanticisme alemany, en el qual es succeeixen obres mestres de Robert Schumann i Johannes Brahms, dos dels més grans compositors alemanys romàntics. D’aquesta manera interpretaran “Stüke im Volkston” i l'”Adagio i Allegro” de Robert Schumann, i les sonates núm. 1 i 2 de Johannes Brahms. Prèviament, l’actor i presentador Tonino Guitián explicarà als assistents aquest concert.

Mariano García va ser membre fundador del Trío Mendelssohn de València (Premi Nacional de Música de Cambra de Juventudes Musicales). Ha tocat en les principals ciutats d’Espanya, França i Itàlia. Ha participat en importants festivals de cambra amb solistes com Zandra, Schiffer i Lubotski. És membre del Trío Rebek, que actua regularment amb una col·lecció de Stradivarius cedits pel lutier Claude Lebet. Jorge Nava ha estat guardonat en nombrosos premis, entre ells el “Jose Iturbi” i ha treballat com a solista amb orquestres com l’Orquesta Sinfónica Nacional de Bolivia, l’Orquestra del Conservatori del Liceu, orquestres simfòniques de RTVE i Múrcia, la Madrid Philharmonia, Orquestra de València i Ciudad de Granada, entre altres. Com a músic de cambra és membre fundador del Trio Casablancas.

La pròxima cita d’aquest cicle serà el 30 de novembre amb SOVBQ, format pels trompetistes Javier Barberá i Raúl Junquera, el trompa Santiago Pla, el trombó Rubén Toribio i el tuba David Llácer i, conclourà la present edició el 4 de desembre amb Daniel Binelli Quinteto, format pel bandoneó Daniel Binelli, la pianista Polly Ferman, el violinista Enrique Palomares, el violoncel·lista Gustavo Nardi, la contrabaix Inés Rojas, la veu Analía Buetti i Pilar Álvarez i Claudio Hoffmann, coreografia i ballarins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + tres =

caixaontinyent
ruta massamagrell