25n
25N
25N

La Cavalcada de Reis comptarà amb una nova carrossa dedicada als més menuts

La Cavalcada de Reis comptarà amb una nova carrossa dedicada als més menuts
27/12/2018 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, ha incorporat una nova carrossa al patrimoni cultural festiu de la ciutat. Es tracta d’una construcció de fusta que simula un llit infantil amb balustrada, que incorpora un llit elàstic. S’estrenarà en la pròxima Cavalcada de Reis, com ja va passar en les dues edicions anteriors amb l’Estrela d’Orient i la Bústia Reial.

Al projecte han col·laborat Marina Puche en el disseny i la pintura; Manolo García, fill, en la fusteria; Silu, als encunyaments, i Carrosses Roda-Guaita, pel que fa a la plataforma, els llums, la direcció i la decoració i la pintura. La construcció tindrà unes dimensions de 4,5 x 2,13 x 4,2 metres. Tots els decorats estaran encunyats en fusta i pintats a mà i el llit elàstic permetrà la realització de piruetes durant tot el recorregut. El pressupost ha sigut de 14.995 euros més IVA.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha destacat que la carrossa suposarà «un nou atractiu a la Cavalcada de Reis, que s’incorpora per a recordar als xiquets i xiquetes la importància d’anar a dormir prompte i facilitar així el treball als Reis Mags en una nit molt llarga per a ells», i ha recordat l’aposta que ha consolidat els darrers anys per fer un espectacle de qualitat cada 5 de gener, sobretot per als xiquets i xiquetes que cada any s’il·lusionen amb l’arribada dels Reis d’Orient.

En aquest sentit, ha recordat que fa dos anys ja es va incorporar la carrossa de l’Estrella d’Orient i l’any passat s’hi va afegir la de la Bústia Reial amb la missatgera Caterina. «Totes aquestes novetats incrementen la qualitat de la Cavalcada de Reis, dignificant-la i modernitzant-la, que en aquest mandat ha vist créixer l’animació perquè els més menuts i menudes puguen gaudir al màxim de la nit més màgica de l’any», ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 8 =

CCCC
torrent