caixa popular

Fuset presenta la nova versió de l'AppValència

Fuset presenta la nova versió de l'AppValència
02/07/2018 -

El regidor d’Administració Electrònica, Pere Fuset, ha presentat hui la nova versió de l’AppValència amb «un redisseny complet que ofereix una navegació més intuïtiva i atractiva» i que incorpora noves funcionalitats per proporcionar la màxima informació possible a la ciutadania. Aquesta és la primera actualització completa que introdueix tantes novetats des que es publicara l’aplicació en juliol de 2014. La pàgina web de l’aplicació és http://www.valencia.es/appvalencia/, on, a banda de conéixer totes les opcions d’aquesta ferramenta, es pot descarregar aquesta nova versió.

A més del redisseny complet que utilitza els colors corporatius de l’Ajuntament, s’han creat dos perfils d’usuaris (Turista i Ciutadania) per proporcionar una informació diferenciada i especialitzada en funció de l’interés de cada usuari. «L’objectiu és donar-li a la ciutadania i a turistes les màximes ferramentes possibles en una única aplicació per tal que puga fer un ús quotidià de la mateixa i acostar la màxima informació institucional», ha exposat el regidor Pere Fuset.

Aquesta nova versió, que ja està disponible per a les usuàries i usuaris d’Android i que al llarg de la setmana estarà també per a iOS, incorpora entre les seues novetats les seccions de ‘Xarxes Socials’, on es podrà veure l’activitat de les xarxes municipals; ‘Parla amb Joan Ribó’, per ajudar a millorar la gestió de la ciutat, de forma directa i personalitzada, a través de les propostes i suggeriments de la ciutadania; ‘Govern Obert’, on s’accedirà a tota la informació relativa al funcionament de l’Ajuntament, i ‘Juntes Municipals de Districte’, dins de la secció de ‘Tràmits i gestions’, on ja es podien realitzar diferents tràmits, com ara el certificat de Padró, el pagament de tributs o la gestió de multes.

A més, entre les noves funcionalitats es troben l’accés directe a ‘València al minut’, amb informació sobre meteorologia, contaminació atmosfèrica, obres en la via pública, dades de desocupació, etc., i l’accés directe a la Seu Electrònica. Així mateix, s’ha millorat la navegabilitat de les seccions d”Informació Municipal’ i ‘Agenda’, es pot fer un seguiment en temps real dels autobusos de l’EMT i hi ha accessos directes a les opcions més comunes des de la mateixa icona de l’aplicació. Continuen, a més, la funcionalitat de poder enviar una incidència de la via pública, amb l’opció de geolocalitzar-la en una ubicació, i la possibilitat de rebre les incidències del trànsit en temps real.

«L’aplicació anterior comptava amb molt bona valoració pels usuaris, però confiem que aquestes novetats puguen millorar la seua funcionalitat amb una navegació més intuïtiva», ha subratllat Fuset, qui ha recordat que fins al moment l’AppValència ha aconseguit una puntuació de 3,91 sobre 5 en la versió per a Android, amb una valoració de quatre estrelles per part de les persones usuàries. A més, des de l’1 de setembre de 2016 s’han comptabilitzat 28.525 descàrregues en Android i 6.136 en iOS. Així mateix, el regidor ha exposat que en els últims 30 dies 5.569 dispositius han utilitzat l’aplicació.

A l’AppValència també s’han organitzat els servicis inclosos en la secció ‘Prop de mi’ tenint en compte els suggeriments fets per les usuàries i usuaris i amb criteris tècnics de disseny. En general, s’ha reorganitzat la informació perquè siga més fàcil de trobar i, per exemple, en la secció ‘Prop de mi’ s’han ubicat els servicis més usats primer.

A la secció ‘Informació Municipal’ es presenten les notícies (últimes i per temes), les campanyes municipals i el perfil del contractant. A ‘Agenda’ es presenta en primer lloc els actes més destacats, però també existeix la possibilitat de buscar esdeveniments per tema. A més, la possibilitat de notificar una incidència a la via pública ara està a la pàgina principal, com també l’accés al ‘Geoportal’, on es presenta georeferenciada una gran quantitat d’informació pública.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC