25n
Orgull
Orgull

La Diputació ja compta amb la nova versió de l'APP ‘Ajuntaments de València’

La Diputació ja compta amb la nova versió de l'APP ‘Ajuntaments de València’
04/04/2019 -

La nova i redissenyada aplicació ‘Ajuntaments de València’ de la Diputació per als municipis de la província de València ja està disponible tant en Google Play d’Android com en l’App Store de IOS, atès que els dispositius mòbils són el mitjà habitual d’accés i consum d’informació del dia a dia.

Aquesta transformació, que afecta a totes les facetes del quefer diari, també arriba a l’Administració Local. L’ens provincial aporta aquesta nova aplicació mòbil per a facilitar la comunicació digital amb tots els ciutadans de les localitats valencianes.

L’APP ‘Ajuntaments de València’ arriba amb importants novetats, com ha estat el cas de ‘Gestió d’incidències’de manera actualitzada i que permet que els ciutadans informen de qualsevol desperfecte i col·laboren amb l’ajuntament per a mantenir els municipis en el millor estat.

També l’apartat de ‘Bústia Ciutadana’perquè qualsevol ciutadà puga plantejar consultes, queixes o suggeriments, i així exercir els seus drets digitals relatius a l’accessibilitat o l’accés a la informació. L’apartat de ‘Cita prèvia’també ha estat actualitzat perquè els veïns i veïnes de les localitats puguen realitzar d’una manera més immediata la reserva d’instal·lacions, gestió de Torns i Autoritzacions (CRETA), que facilitarà l’accés als serveis de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), i altres serveis municipals, realitzant una sol·licitud prèvia que reduirà les esperes i permetrà noves maneres de compatibilitzar l’atenció municipal amb les agendes de la ciutadania.

A l’apartat de ‘notificacions amb imatge’els consistoris podran anunciar esdeveniments culturals, esportius, o informació d’interés amb el major detall en el mateix missatge, sense necessitat d’obrir l’APP.

Així mateix, també hi ha disponibles nous tipus de ‘mapes i rutes’on es podran descobrir propostes turístiques actives, descripcions de monuments i llocs d’interès, incloses audioguies dels municipis més turístics, que desenvolupen propostes de cultura i temps lliure. També disposa de mapes amb informació de rutes de senderisme o bicicleta de muntanya, mapes de serveis i de comerç local.

A més, l’aplicació integra un lector de QRque permetrà enllaçar els nostres monuments i els edificis municipals amb la informació més rellevant a cada moment i situació.

El diputat de modernització, Iván Martí, s’ha mostrat convençut que “totes aquestes novetats propiciaran l’aparició de nous serveis d’informació i gestió de l’atenció al ciutadà i noves vies de comunicació i de participació. Esperem que la seua utilització continue creixent”.

Comunitat de Portals Municipals

La Comunitat de Portals Municipals compta amb 241 portals corresponents a 195 administracions locals. I reuneix un nombre encara major de tècnics de comunicació, informàtica i administració local, per la qual cosa constitueix un dels projectes de programari lliure més important de la província.

Per a l’atenció de l’APP i dels Portals Web s’han disposat 20 servidors amb 160 CPUs 640GB RAM 8TB replicats en 2 Datacenters, resultant en una plataforma capaç, segura, disponible, i completament gestionada al servei dels municipis valencians.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − onze =