La Guàrdia Civil i la Policia Nacional presenten una nova app per a denunciar agressions i delictes amb el mòbil

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional presenten una nova app per a denunciar agressions i delictes amb el mòbil
02/05/2019 -

Alertcops, la nova app de la Policia Nacional i Guàrdia Civil, es va presentar a Godella en la darrera Junta Local de Seguretat la setmana passada. Es tracta d’una aplicació mòbil per a denunciar, de manera immediata i molt senzilla, qualsevol agressió o delicte a través del nostre smartphone.

Alertcops, disponible de manera gratuïta tant per a Android com per a iOS, geolocalitza els dispositius dels usuaris i permet enviar la seua ubicació de manera instantània als cossos de seguretat davant qualsevol situació de perill.

Esta app també compta amb un xat a través del qual es poden enviar fotos i vídeos si som testimonis d’un delicte, així com d’una funcionalitat que possibilita compartir la nostra ubicació en temps real per a que, en cas d’emergència, ens puguen localitzar de manera ràpida i precisa.

Un cop instal·lada, l’app disposa d’una ‘alerta de prova’ que serveix per verificar que el servei funciona correctament en el nostre dispositiu. Amb un menú de botons senzill i intuïtiu, podràs comunicar qualsevol incident, i l’alerta arribarà al centre de policia més proper per actuar ràpidament.

En definitiva, es tracta d’una ferramenta molt útil per previndre i actuar davant casos d’agressions de qualsevol tipus, violència de gènere, assetjament escolar, robatoris o actes vandàlics. Descarrega-la de forma gratuïta i, si vols més informació, no dubtes en consultar la seua pàgina web: https://alertcops.ses.mir.es/

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria