caixa popular

Noves ajudes per a l'esport de Diputació de València

Noves ajudes per a l'esport de Diputació de València
08/07/2017 -

La Diputació de València ha obert el període de sol·licituds per a la presentació de les subvencions per a clubs i entitats esportives, esdeveniments esportius especials, ajudes a joves esportistes i esportistes d’elit.

En totes les modalitats de subvenció el període de presentació de sol·licituds es perllongarà fins al pròxim 30 de juliol, és a dir 25 dies naturals a partir de l’endemà a la publicació del Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Els esportistes que sol·liciten una de les 50 ajudes convocades hauran de ser residents en la província de València, no haver complit 18 anys en la data de presentació de la sol·licitud, pertànyer a un club esportiu federat, estar en possessió de la Llicència Federativa i posseir, com a mínim, el títol de campió autonòmic de la modalitat esportiva corresponent.

Així mateix, en la sol·licitud caldrà adjuntar la planificació de la temporada 2016/2017, el pressupost d’ingressos i despeses, l’historial esportiu segellat per la Federació, la fotocòpia del DNI, el certificat d’haver declarat totes les subvencions rebudes amb anterioritat i la fitxa a tercers sinó l’han aportat en anteriors convocatòries. D’altra banda, els justificants de les despeses hauran de ser de l’1 de setembre de 2016 al 31 d’Agost de 2017.

Quant a les ajudes per a clubs, aquests hauran d’estar legalment constituïts i hauran d’estar inscrits en el Registre de Clubs, Federacions i altres entitats esportives de la Comunitat Valenciana. En la sol·licitud els clubs hauran d’adjuntar la fitxa tècnica, la descripció del projecte i programa d’activitats, així com el pressupost detallat d’ingressos i despeses per conceptes.

Celebració d’esdeveniments esportius especials

La convocatòria d’ajudes, presentades per l’àrea d’Esports, que lidera la diputada Isabel García, inclou una partida per a la realització d’esdeveniments esportius especials. Podran sol·licitar aquestes subvencions els clubs i entitats esportives que estiguen inscrits en el Registre de Clubs, Federacions i altres entitats esportives de la Comunitat Valenciana.

Concretament, el programa està destinat al desenvolupament de programes d’activitats esportives referits a projectes d’iniciació i foment de la pràctica esportiva, en col·laboració amb els ajuntaments en l’àmbit de la província de València.

L’enllaç per a consultar les bases de convocatòria de cadascuna de les subvencions és el següent:

http://www.dival.es/deporte/content/convocatories-bases-subvencions-0


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − disset =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios