caixa popular

Novetats de UNISOCIETAT a Paterna

Novetats de UNISOCIETAT a Paterna
09/06/2017 -

Paterna escalfa motors per acollir un nou curs de UNISOCIETAT, el programa de formació acadèmica per a persones majors de 30 anys que cada any va guanyant alumnes i en el qual aquest curs 2016-2017 han participat mig centenar de paterners i paterneres.

El Centre Social de Campament va acollir ahir la presentació de l’oferta acadèmica del pròxim curs en un acte que va comptar amb l’assistència del Vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, la coordinadora de UNISOCIETAT a Paterna, Walesska Schlesinger, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i representants de Caixa Popular.

Posteriorment, els assistents van gaudir de la conferència que tanca aquest curs acadèmic ‘El perill de les pseudociencies: horòscops, astrologia i altres mentides’, a càrrec del professor José Cantó Doménech (Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials).

Entre les novetats del curs 2017-2018 de Unisocietat Paterna, cal destacar l’ampliació dels punts d’ensenyament, ja que a més de mantenir la seu de l’Escola per a Persones Adultes (EPA), localitzada al centre de la localitat, s’obri un nou espai formatiu al Centre Social de la Canyada, pel qual ja s’han inscrit prop de 20 persones.

A més, tal com ha explicat l’Alcalde de Paterna “un dels principals atractius de Unisocietat és que cada curs és independent i diferent de l’anterior, de manera que els alumnes poden estudiar tants anys com desitgen, i cada edició l’oferta acadèmica es renova amb assignatures triades pels estudiants ‘a la carta”.

En aquest sentit, en el curs 2017-2018 les 120 hores lectives es repartiran entre 4 assignatures troncals: patrimoni històric valencià, sociologia, geografia i psicologia, unes matèries que es complementaran amb conferències mensuals d’accés lliure a la ciutadania de Paterna i el seu entorn.

Així mateix, els estudiants de UNISOCIETAT comptaran també amb activitats complementàries que els permetran conéixer el territori valencià.

El programa UNISOCIETAT va arrancar a Paterna el curs 2015/2016. L’únic requisit per ser alumne/a de UNISOCIETAT és tindre motivació per aprendre. La inscripció es pot formalitzar fins al 28 de juliol en les oficines del SIAC. Les places són limitades i la matrícula es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció. La matrícula del curs complet (troncals i conferències) té un preu de 180 euros (fraccionats en dos pagaments al llarg del curs), que a més també inclouen l’expedició i manteniment de la targeta universitària i l’obertura d’expedient com a estudiant de la Universitat de València.

UNISOCIETAT-Paterna és fruit de la col·laboració entre la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l’Ajuntament de Paterna, amb el patrocini de Caixa Popular. El programa UNISOCIETAT s’imparteix en l’actualitat en 10 municipis valencians: Alzira, Benetússer, Cullera, l’Eliana, Gandia (on el programa es denomina UniMajors -per a majors de 50 anys-), Massamagrell, Ontinyent, Paterna, Quart de Poblet i Requena. Compta amb la participació de dos centenars de professors i professores de la Universitat de València i aconsegueix una matrícula propera als 1.500 estudiants.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris