25n
25N
25N

La televisió d'À Punt reforça el prime time amb la segona temporada dels programes amb millor acolliment i novetats

La televisió d'À Punt reforça el prime time amb la segona temporada dels programes amb millor acolliment i novetats
08/01/2019 -

La televisió d’À Punt emetrà a partir d’aquest dimarts la segona temporada de sis dels programes que millor acolliment han tingut i, a més, estrena un de nou. Es tracta d’una aposta amb la qual es dóna continuïtat” a la programació amb la qual va arrancar la cadena pública en el mes de juny.

L’estrena és el programa ‘Mestres i aprenents’, que es podrà veure a partir de demà cada dimecres a les 22.30 hores. Presentat per Joan Espinosa, l’espai tindrà com a convidats personalitats conegudes i destacades en els seus corresponents camps, que tindran com a repte aprendre en pocs dies oficis que els artesans i treballadors valencians fa segles que mantenen vius.

L’actor Àlex Gadea, la cantant Sole Jiménez, el dibuixant Paco Roca o la ballarina i coreògrafa Sol Picó seran algunes d’aquestes personalitats. D’aquesta forma, el programa mostrarà i explicarà els oficis artesans valencians “des d’un punt de vista original”, destaca el canal en un comunicat.

D’altra banda, la televisió pública ha previst a partir de hui l’emissió de la segona temporada de sis dels programes de “major ressò”. Entre ells, figura ‘Açó és un destarifo’, que mantindrà cada dimecres l’aposta per l’humor de gags a partir de les situacions més quotidianes. Incorpora com a actor a Carles Alberola, que també dirigirà el programa, i a l’actriu Sandra Cervera.

També ‘L’estudi’ estrena demà la segona temporada i ho fa amb el grup Els Jóvens, el conjunt musical més premiat de la música valenciana de l’últim any. El programa, presentat per Mireia Pérez i Vicent Colonques, convida dos grups valencians a tancar-se en un estudi i enfrontar-se al repte de fer versions de cançons que han sigut grans èxits. Smoking Souls, Frida o Mireia Vilar accepten la proposició.

Els espectadors podran veure, igualment, a partir de dijous la segona temporada de ‘Cuineres i cuiners’, un programa conduït per Ricard Camarena, que va rebre la segona estrela Michelin l’any passat i la distinció de Millor Cuiner Internacional 2019 per Identità
Golose.

El programa compta amb la presència dels millors cuiners valencians i el primer capítol té com a protagonista al propi Camarena. El xef explicarà els seus orígens professionals i mostrarà Ricard Camarena Lab, el seu banc de proves.

Un altre programa que estarà novament en la programació d’À Punt és ‘Magnífics‘, presentat per Nacho Diago i Rubén Aparisi. Els dos mags continuaran viatjant pels pobles de la Comunitat Valenciana per a “deixar bocabadats” als seus veïns.

Per la seua banda, ‘Del twist al tuit’ continuarà mostrant en cada capítol els conflictes generacionals entre avis i nets en un “programa d’amor que estén ponts entre generacions”. Finalment, ‘Ciutats desaparegudes’ arranca aquesta nit la segona temporada.

Una altra novetat en el ‘prime time’ d’À Punt és que el programa de reflexió i anàlisi de l’actualitat ‘La qüestió‘ s’avança a les 22.00 hores de cada divendres i ‘Punt Docs’, dedicat als reportatges, passa a emetre’s el dissabte després de ‘NTC Nit’.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden veure en directe, i en diferit a través de la pàgina web https://www.apuntmedia.es/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

CCCC
torrent