caixa popular

Nova linia 99 de l'EMT

Nova linia 99 de l'EMT
27/07/2016 -

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, acompanyat del gerent de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), Josep Enric García, ha comprovat in situ, des de primera hora del matí, el funcionament de la nova línia 99, que substituïx, amplia i millora la freqüència de l’extingit metrorbital; així com de la resta de les 12 línies que l’Ajuntament ha modernitzat millorant les freqüències de pas i la rapidesa en què efectuen el seu trajecte.

Grezzi ha destacat “la plena normalitat amb què funciona el conjunt de la xarxa de l’EMT en el primer dia que han entrat en marxa les millores que fan més eficient i còmode el servici de transport públic per a la ciutadania”.

Un equip de 32 informadors i informadores estan en contacte tota la jornada amb els passatgers i passatgeres per a proporcionar totes les informacions necessàries i facilitar la màxima normalitat en el dia de hui.

A més, els autobusos disposen de dispensadors de díptics i tríptics amb gràfics i informació clara on estan detallades totes les millores que s’han incorporat a la xarxa de l’EMT.

Finalment, des de les xarxes socials de l’EMT també s’està informant puntualment del recorregut de la nova línia 99, així com de les millores en la resta de les 12 línies.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018