25n
Orgull
Orgull

Nova convocatòria de l'Aula Mentor d'Aldaia

L’Aula Mentor de l’Ajuntament d’Aldaia inicia un nou període lectiu amb dues noves convocatòries de cursos Cisco CCNA i Linux Essentials.

Nova convocatòria de l'Aula Mentor d'Aldaia
27/08/2018 -

El primer dels cursos de l’Aula Mentor d’Aldaia a obrir les seues portes serà el de Cisco CCNA 6. Per a cursar algun dels mòduls d’aquest curs, s’haurà d’haver superat prèviament els anteriors, i cadascun tindrà una durada de cinc mesos.
La formació Cisco en xarxes està dissenyada per a proporcionar una via d’aprenentatge davant la creixent demanda de professionals de les tecnologies d’informació i la comunicació, així com davant la proliferació d’innovacions basades en xarxes d’ordinadors com poden ser les xarxes socials, el cloudcomputing, la visualització i en general tot el relacionat amb la informàtica ubiqua.

El període de matriculació estarà obert del 3 al 7 de setembre, tots dos inclusivament, començant l’activitat docent el dia 10 del mateix mes. L’alumnat rebrà les dades d’accés a la plataforma NetAcad prèviament.

Les persones que desitgen completar cada mòdul hauran de mantenir activa la seua matrícula durant els assenyalats cinc mesos, partint d’una matrícula inicial de 48 euros per dos mesos i podent recarregar la resta en una única operació de 24 euros per mes a l’inici, o de manera gradual mes a mes per a evitar la pèrdua de l’invertit en el cas d’abandó.

La segona de les matèries oferides és la de Linux Essentials, un curs d’introducció sobre el sistema operatiu Linux que ha sigut desenvolupat per NDG i que s’imparteix en l’Acadèmia de Cisco. Cada vegada és més important conéixer aquest sistema operatiu àmpliament estés en el món dels servidors d’internet, en alguns equips d’usuari, en telèfons d’última generació, en equips de seguretat i en un llarg etcètera de sistemes.

Per a aquesta matèria, el període de matriculació oscil·larà entre el 3 i el 21 de setembre, tots dos inclusivament, començant l’activitat docent el dia 1 d’octubre. En aquest cas, el curs tindrà una durada de quatre mesos, durant els quals és necessari tenir activa la matrícula permanentment, partint d’una matrícula inicial de 48 euros per dos mesos i podent recarregar la resta en una única operació de 24 euros per mes a l’inici o de manera gradual mes a mes per a evitar la pèrdua de l’invertit en el cas d’abandó.

Per a ampliar informació, totes les persones que estiguen interessades poden enviar un correu a l’adreça aldaia@aulamentor.es o cridar al telèfon d’informació 96 198 88 15.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 2 =