25n
25N
25N

Nou pla de subvencions per a les AMPA i entitats que treballen en la promoció educativa

Nou pla de subvencions per a les AMPA i entitats que treballen en la promoció educativa
19/10/2016 -

La Regidoria d’Educació ha convocat el nou pla de subvencions Ciutat Educadora, que estan adreçades a les AMPA, equips docents de les escoles i els IES i les entitats sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de la promoció educativa, tant formal com no formal. 

L’objectiu del pla és promoure el desenvolupament de projectes singulars per a contribuir a la creació d’un model de ciutat educadora, al voltant de diverses temàtiques que afecten els valors socials i solidaris de les persones en edat escolar”, ha explicat la regidora Maria Oliver.

Des de la Regidoria d’Educació volem assumir propostes educatives que estiguen d’acord amb la Convenció de l’ONU sobre el drets dels xiquets i les xiquetes i reforçar la seua formació, i per això l’oferta s’adreça tant als nivells escolars més primerencs, com el d’Infantil, fins a l’Educació Secundària Obligatòria”.

Les sol·licituds podrán presentar-se en els registres d’entrada de l’Ajuntament fins al 29 d’octubre. El presupost total de la convocatòria és de 150.000 € i es podran concedir quantitats fins a un màxim de 15.000 €.

Tal com ha explicat la regidora Oliver, els temes sobre els quals s’atorgaran les ajudes són per a les AMPA, centres educatius de Primària, Secundària i Ensenyament Especial sostinguts amb fons públics i entitats sense ànim de lucre.

En el cas de les AMPA, se subvencionaran projectes sobre mobilitat i rutes escolars segures relacionats amb les propostes de l’Associació Ciutat de les Xiquetes i els Xiquets (www.lacittadeibambini.org), educació inclusiva i coeducació.

Pel que fa als centres educatius de Primària, Secundària i Ensenyament Especial sostinguts amb fons públics, educació inclusiva i coeducació, les ajudes es dirigixen també a programes de participació relacionats amb les propostes de l’Associació Ciutat de les Xiquetes i els Xiquets (www.lacittadeibambini.org), biodiversitat urbana i creació artística al si de l’eix “Art per a la cohesió social”, de l’Associació Ciutat Educadora.

Finalment, rebran subvencions entitats sense ànim de lucre que treballen l’educació inclusiva i coeducació; promoció de la participació de xiquetes, xiquets i adolescents en la vida del barri; joc, oci, projectes relacionats amb l’atenció de les persones majors, amb diversitat funcional, nouvingudes o amb risc d’exclusió social; biodiversitat urbana; creació artística al si de l’eix “Art per a la cohesió social”, de l’Associació Ciutat Educadora, i iniciatives adreçades a la difusió de l’ensenyament de la llengua i la cultura valencianes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + setze =

museo prehistoria