25n
25N
25N

Nou Pla d'Autoprotecció a Mestalla

Nou Pla d'Autoprotecció a Mestalla
14/09/2016 -

Amb motiu del nou Pla d’Autoprotecció del camp de futbol de Mestalla, la Policia Local de València, adoptarà les mesures preventives de seguretat a fi d’adaptar la seua posada en marxa. Estes mesures s’afigen a les ja habituals de prohibició d’estacionament i desviacions de tràfic en funció de l’afluència d’aficionats o la catalogació de seguretat que determinen les autoritats esportives.

Com a novetats d’este nou pla que s’iniciarà dijous que ve 22 de setembre entre el València Club de Futbol i l’Esportiu Alabés queda prohibit l’estacionament de vehicles en el carrer del Doctor Juan Retglà, incloses les zones per a persones amb mobilitat reduïda que tenien plaça reservada fins ara. Una altra zona afectada per l’estacionament seran les dàrsenes centrals de l’Avinguda Aragó enfront de la fatxada del camp de Mestalla.

Les persones amb mobilitat reduïda disposaran d’una zona d’estacionament en l’Avinguda de Suècia, número 2 cantó amb el carrer Amadeo de Savoia.

Des de la regidoria de Protecció Ciutadana es recomana l’ús del transport públic, així com seguir les indicacions dels agents els que facilitaran l’estacionament i indicaran als conductors les novetats sobre este nou pla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + onze =