25n
25N
25N

Arranca amb normalitat el repartiment de més d'un milió de mascaretes entre treballadors valencians

Arranca amb normalitat el repartiment de més d'un milió de mascaretes entre treballadors valencians
14/04/2020 -

Més de 4.500 efectius de Guàrdia Civil, Policia Nacional, voluntaris de Protecció Civil, policies locals i Policia adscrita a la Generalitat han iniciat aquest dimarts el repartiment d’1.118.000 mascaretes entre els valencians que es reincorporen al treball.

La delegada del Govern, Gloria Calero, ha destacat la normalitat en la primera jornada de repartiment, gràcies a la solidaritat de la ciutadania i al treball de les forces de seguretat. En aquest dispositiu col·laboren les administracions central, autonòmica i local.

Durant les primeres hores de distribució “no hi ha hagut aglomeracions ni falta de material”, ha ressaltat en un comunicat, agraint la responsabilitat i conscienciació de la majoria de la ciutadania.

Aquestes mascaretes són per als treballadors que han d’usar necessàriament el transport públic on és difícil mantenir la distància de seguretat per a evitar el contagi de la Covid-19.

“És, en definitiva, una acció que tracta d’inculcar una cultura d’autoprotecció en aquells llocs en els quals no es pot mantenir el distanciament social”, ha resumit la delegada.

El Govern reparteix entre aquest dimarts i dimecres 1.118.000 màscares en 467 nodes de transport de la Comunitat: 572.000 a València, 416.000 a Alacant i 130.000 a Castelló.

Els punts de distribució s’han determinat en funció de l’afluència de viatgers de transports públics, sense obviar zones menys poblades com les d’interior. En general, es tracta de municipis de més de 10.000 habitants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 3 =