25n
25N
25N

El 'London Eye' valencià: La Marina de València podria comptar amb la roda més alta d'Europa

L’empresa Circular View ha presentat el projecte ‘L’ull de València’, que aconseguiria els 120 metres d’altura

Misterweiss

El 'London Eye' valencià: La Marina de València podria comptar amb la roda més alta d'Europa
11/04/2019 -

La Marina de València podria canviar la seua imatge en els pròxims anys. I és que l’empresa Circular View ha presentat un ambiciós projecte pensat per a donar-li un toc més turístic a la façana marítima de la ciutat. Sota el nom ‘L’ull de València‘, aquest projecte proposa la instal·lació d’una roda, la més alta d’Europa, que aconseguiria els 120 metres d’altura i comptaria amb 20 cabines amb capacitat per a 25 persones.

El ‘London Eye’ valencià podria transportar, cada hora, fins a un total de 1.000 visitants. No obstant això, el destacat seria el disseny plantejat, ja que no tindria eix ni ràdios, i serien les cabines les que girarien sobre l’arc, que romandria immòbil. Sens dubte, un projecte de gran envergadura que requeriria una inversió de 120 milions d’euros, això sí, de fons privats.

El projecte no es troba encara en una fase molt avançada, encara que l’empresa Circular View sí que ha estat treballant durant quatre anys per a perfilar el que seria una de les principals atraccions turístiques de la ciutat, com ja ho és la Ciutat de les Arts i les Ciències o els monuments històrics de València.

Des del Consorci València 2007, encarregats de la gestió del port, han valorat de manera molt satisfactòria aquest projecte, que no solament podria arribar a generar nombrosos llocs de treball durant la seua construcció i posterior posada en marxa, sinó que seria un reclam perquè més turistes apostaren per visitar La Marina de València, amb el creixement econòmic que suposaria. No obstant això, l’última paraula la té l’Ajuntament de València, que seria el responsable de valorar i donar llum verda al fet que València compte amb la roda més alta d’Europa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =