Nomdedéu destaca que la Comunitat és la segona autonomia on més ha baixat l'atur el mes de març

Nomdedéu destaca que la Comunitat és la segona autonomia on més ha baixat l'atur el mes de març
02/04/2019 -

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat les dades d’atur registrat en la Comunitat Valenciana fetes públiques pel Ministeri de Treball y ha destacat el fet que la Comunitat és la segona autonomia on més ha baixat l’atur el mes de març passat en termes absoluts.

D’aquesta manera, el responsable d’Ocupació del Consell ha detallat que 5002 persones han abandonat l’atur aquest mes: “Estem davant el mes de març amb menor nombre de persones desocupades des de l’any 2009 i la reducció és superior a la mitjana de l’Estat (-1,03%)”.

Així mateix, ha valorat el fet que la baixada de l’atur siga generalitzada en tots els sectors econòmics, menys a l’agricultura, i persones sense ocupació anterior, així com el fet que els contractes indefinits hagen augmentat un 3,26%”.

No obstant això, Enric Nomdedéu ha lamentat que l’escletxa de gènere “continua sent molt evident”. Així, la reducció de l’atur entre els homes (-2,01%) és més del doble que entre les dones (-0,88%).

No obstant això, ha afegit que “des de la Generalitat i Labora som conscients que el marge de millora és important, especialment quant a la qualitat de l’ocupació”.

Quant a les afiliacions a la Seguretat Social, ha destacat que al març la xifra s’ha situat en 1.891.515 afiliacions “amb el que ens trobem amb la millor dada d’un mes de març des de març de 2008”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − huit =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
alcasser
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat