25n
Orgull
Orgull

Nomdedéu destaca la disminució de la desocupació entre els menors de 25 anys

E.P

Nomdedéu destaca la disminució de la desocupació entre els menors de 25 anys
02/08/2018 -

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat les dades d’atur registrat del mes de juliol fets públics pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, segons els quals, l’atur a la Comunitat Valenciana ha disminuït en 1.633 persones a eixe mes, la qual cosa suposa una reducció del 0,44% respecte a l’anterior.

Nomdedéu ha mostrat la satisfacció del Consell per unes dades que reflecteixen que a la Comunitat Valenciana “continua reduint-se la desocupació mes rere mes” i que es consolida la recuperació econòmica. En aquest sentit, ha ressaltat el fet que la desocupació disminuïsca en tots els sectors de l’activitat econòmica, excepte la construcció, i no únicament ho faça recolzat en el sector serveis, el que demostraria segons el secretari autonòmic, que no és deu únicament a les contractacions del període estival.

Cal destacar a més que l’afiliació a la seguretat social s’ha incrementat un 0,37%, un percentatge superior a la mitjana espanyola, l’increment de la qual es va situar en un 0,19%.

Així mateix, el responsable d’Ocupació ha destacat especialment la disminució de l’atur entre els joves menors de 25 anys (3,31%). En aquest sentit, Nomdedéu ha recordat les polítiques engegades per la Conselleria d’Economia Sostenible per a promoure l’ocupabilitat dels més joves amb el pla Avalem Joves.

El director general del Servef ha realitzat aquestes declaracions a Canals, on 20 joves s’han incorporat a treballar durant un any en l’Ajuntament gràcies a aquest programa engegat pel Servef, i del que es beneficiaran al voltant de 4.500 menors de 30 anys de tota la Comunitat, un pla finançat pel Fons Social Europeu.

“Totes aquestes dades -ha indicat- són fruit de les polítiques del Servei Valencià d’Ocupació que ha apostat per la desestacionalització de l’economia i per l’impuls com mai abans de l’ocupabilitat jove amb el programa Avalem Joves”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + catorze =