25n
25N
25N

Nomenen al portaveu del Partit Popular d'Alfafar, Eduardo Grau, nou secretari provincial de programes electorals

Eduardo Grau ha sigut nomenat pel president provincial, Vicente Mompó, com a secretari de programes electorals, dins de la sotssecretària d’estudis i programes.

Nomenen al portaveu del Partit Popular d'Alfafar, Eduardo Grau, nou secretari provincial de programes electorals
05/11/2020 -

El portaveu del Partit Popular d’Alfafar, Eduardo Grau, ha sigut nomenat secretari de programes electorals en l’executiva provincial del Partit Popular, encapçalada per Vicent Mompó. Aquesta secretaria s’engloba dins de la sotssecretaria d’estudis i programes de l’estructura provincial, i suposa el segon càrrec per als populars d’Alfafar, després del nomenament com a director de l’oficina d’informació provincial de Juan Ramón Adsuara, alcalde d’Alfafar i president de la seua agrupació local.

Grau és secretari general de l’agrupació local des de 2013, i portaveu del grup municipal des de 2017. A més, ha sigut membre del comité de campanya per a les eleccions municipals de 2015 i 2019 en el municipi, en les quals el Partit Popular va aconseguir la victòria en totes dues ocasions, incloent-hi una majoria absoluta en les últimes eleccions municipals.

En declaracions a aquest mitjà, Eduardo Grau ha manifestat la seua “gratitud al president Mompó per haver-me nomenat per a aquest càrrec tan important dins de l’organigrama provincial. És un repte i una responsabilitat treballar amb persones amb molta experiència i moltes idees de cara als programes de 2023”. Nomenen al portaveu del Partit Popular d’Alfafar, Eduardo Grau, nou secretari provincial de programes electorals

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 5 =