25n
25N
25N

La gran Nit de cap d'any en la Plaça de l'Ajuntament

La festa de cap d’any comptarà amb quatre DJs valencians i amb un espectacle piromusical

La gran Nit de cap d'any en la Plaça de l'Ajuntament
05/12/2017 -

L’Ajuntament ha presentat la festa de les campanades que donarà la benvinguda l’any 2018 en la Plaça de l’Ajuntament. Un espectacle que comptarà amb quatre DJs valencians i que aspira a congregar a més de 50.000 persones aqueixa nit. El seu import final ascendirà a 43.800 euros.

Aquesta oferta ha vingut per a quedar-se“, ha dit el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset. I és que aquesta és ja la tercera edició d’una celebració que el govern local va engegar en arribar. Fuset ha agraït que haja tingut una “excel·lent acollida” entre el públic valencià. En aquest sentit ha celebrat que “cada vegada més gent es queda a València per a passar el cap d’any”.

Un dels objectius, a més de l’oci nocturn, és ajudar al xicotet comerç de la ciutat i “reactivar l’estratègia turística també durant l’hivern”. Fuset ha volgut destacar que no es tracta de “competir” amb les discoteques i els pubs, sinó de “complementar la seua oferta” aqueixa nit tan especial.

La festa de fi d’any

L’Ajuntament ha contractat a més de 50 persones, que inclouen el personal artístic, el tècnic, el de producció i el dispositiu de seguretat.

L’horari s’amplia respecte a l’any passat. S’avança a les 22:45 de la nit i l’espectacle s’allargarà fins a la 1:45 de la matinada. Des de l’inici fins a les 23:55, fins a 80.000 watts de so faran ballar als valencians i valencianes al ritme dels DJs Plan B, un dels “màxims exponents de la cultura freestyle”, i Rafa Star.

Cinc minuts abans de la mitjanit, tindrà lloc l’espectacle de llums previ a les campanades. I després del raïm, enguany hi ha una novetat: un espectacle piromusical a càrrec de la pirotècnia Vulcano, els focs artificials del qual eixiran des de la part superior del consistori.

Valencia

Des de llavors, el veterà DJ Enric Montaner, conegut especialment per la seua música electrònica a la fi dels anys 90 al costat d’uns altres com Chimo Bayo, es posarà al comandament de la sessió, ja en 2018. I a continuació, la festa finalitzarà de la mà de Ley DJ, una dels principals talents a la Comunitat.

Pere Fuset ha volgut destacar la importància que tots els artistes siguen valencians i ha ressaltat la qualitat que existeix en el nostre territori en l’àmbit musical.

Es reforcen la seguretat i els urinaris

El consistori habilitarà tres accessos a la plaça: en el carrer de Sant Vicent, en el carrer de les Barques, i en el carrer Marqués de Sotelo. Hi haurà quatre punts d’eixida: en el carrer Barcelonina, Cotanda, Correus i la calle d’En Llop. La seguretat no permetrà l’entrada de vidre a la plaça, per a garantir la seguretat dels assistents.

S’augmenta el nombre d’urinaris públics també, repartits en tres punts de la plaça. En concret, hi haurà 16 urinaris per a homes i per a dones, 9 més que l’any passat. A més, es col·locaran 4 urinaris per a persones amb mobilitat reduïda, tres més que en 2016.

Per a finalitzar, el contracte també inclou un primer servei de neteja de tota la plaça, que treballarà res més finalitze la celebració per a retirar la brossa més aparatosa. A continuació, els serveis municipals acabaran de netejar la plaça i voltants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − catorze =

Valencia activa
bombers
Valencia activa