25n
25N
25N

València es blinda per a celebrar la nit de Sant Joan

La nit de Sant Joan se celebrarà aquest dissabte en diferents platges urbanes de València

València es blinda per a celebrar la nit de Sant Joan
20/06/2018 -

S’acosta la celebració de la nit de Sant Joan. Una data marcada en el calendari de tots els valencians, que com mana la tradició, es desplacen fins a les platges urbanes de la ciutat per a gaudir de l’ambient, les revetles o, com és costum, encendre la foguera i banyar-se en el mar. Una nit diferent, la més curta de l’any, que convida a gaudir de les nits d’estiu envoltat de bona companyia. D’aquesta manera, i a causa de la gran concentració de gent que acudeix a celebrar Sant Joan, ja s’estan duent a terme les mesures de seguretat pertinents per a garantir una celebració sense altercats.

El Passeig Marítim quedarà completament bloquejat al pas de vehicles

En aquest sentit, i atés que, enguany, Sant Joan cau en dissabte, la qual cosa es tradueix en una major afluència d’assistents, el Passeig Marítim quedarà completament bloquejat al pas de vehicles, a més que es reforçarà l’accés a la zona per part de les Forces de Seguretat. I és que, com ja va ocórrer en Falles, s’activarà l’alerta 4 antiterrorista, que obliga a dur a terme certes mesures de seguretat en esdeveniments multitudinaris amb l’objectiu d’evitar incidents.

D’altra banda, es continuarà amb els habituals talls de trànsit, que es compensaran amb un augment del transport públic per a facilitar l’accés a les zones de les platges autoritzades – Les Arenes, La Malva-rosa i La Patacona -; no es permetrà l’entrada de botelles de vidre en la platja; i el servei sanitari muntarà també un dispositiu per a atendre als assistents, si fóra necessari.

La regidora de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato, ha assenyalat que ‘la festa serà la de sempre’, encara que ha recordat que, igual que ha ocorregut en altres esdeveniments on es preveu una important concentració de persones, es reforçarà la seguretat amb ‘la col·locació de vehicles policials en totes les possibles entrades al pas on no hi ha testos o tanques. Així mateix, s’ampliaran els controls estàtics i mòbils des dels accessos més allunyats fins al mateix passeig’.

Es podrà recollir llenya gratis, a partir de les 19.00 hores, a les platges autoritzades

Diferents comissions falleres ja s’estan preparant per a celebrar aquest dissabte, 23 de juny, la nit de Sant Joan. La música de les revetles inundarà la ciutat de València, i tot aquell que vulga podrà arreplegar llenya gratis, a partir de les 19.00 hores, en les platges autoritzades per a gaudir d’una nit en la qual la tradició agafa més força que mai.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − huit =

torrent