25n
Orgull
Orgull

La Nit de Sant Joan deixa 4 locals denunciats, 6 actes per festes en pisos i desallotjaments en zones d'oci només a València

La policia es veu obligada a intervindre en les places d’Hondures i Benimaclet per la concentració de persones en aquestes zones d’oci

La Nit de Sant Joan deixa 4 locals denunciats, 6 actes per festes en pisos i desallotjaments en zones d'oci només a València
24/06/2021 -

El dispositiu especial de Policia Local de València per a la Nit de Sant Joan ha finalitzat aquest matí amb la detenció d’una persona per un delicte contra la seguretat viària, quatre locals denunciats, sis actes per contaminació acústica per festes en domicilis, 14 per drogues i el desallotjament de les places d’Hondures i Benimaclet.

Aquest és el balanç que ha realitzat el regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Aarón Cano, per a qui “la ciutadania ha tornat a donar un exemple de responsabilitat”.

La ciutat va desplegar un dispositiu que va implicar 213 agents de la Policia Local de València i a altres 200 efectius de Policia Nacional i Guàrdia Civil.

“La ciutat va demostrar novament que té interioritzat que la pandèmia no ha finalitzat, no hi havia cap nit de Sant Joan que celebrar, va respondre perfectament a la crida que vam fer”, va indicar anit mentre va recórrer amb els responsables policials del dispositiu les platges de la ciutat i l’eficaç perimetratge que es va realitzar de les platges amb tanques.

No obstant això, Cano ha assenyalat que s’han produït de nou aglomeracions en la plaça d’Hondures. “Sabem que tenim un problema allí que estem abordant amb veïns i hostalers, el dilluns passat vam mantindre una reunió per a abordar solucions als problemes de convivència que s’han produït i que han afectat el dret al descans de veïns i veïnes”, ha conclòs el responsable de l’àrea de Protecció Ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =