Les nit d'albaes de Torrent, punt de partida de les celebracions de la Verge dels Desemparats

Les nit d'albaes de Torrent, punt de partida de les celebracions de la Verge dels Desemparats
06/05/2019 -

Els clavaris de la Verge dels Desemparats han iniciat aquest cap de setmana les celebracions que, com cada any, es realitzen en honor a la patrona de València. El dissabte a la nit es va celebrar la tradicional nit d’albaes, un acte que va començar en la parròquia de Sant Lluís Beltrán. El ‘cantaor’ i el ‘versaor’ van oferir les primeres albaes dedicades a la Geperudeta.

A continuació, els clavaris es van dirigir a la porta de la casa consistorial on els esperava l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, José Antonio Castillejo. L’alcalde va agrair als clavaris “la seua dedicació i compromís per mantenir vives les nostres tradicions”. La celebració va seguir en la parròquia de San José i a l’església de l’Asunción.

Les festivitats continuen aquest dimecres i dijous a les 19.30 h en la parròquia del Bon Consell amb el Tridu a la Verge. D’igual manera, aquest cap de setmana es realitzaran els ‘dançaes’, els tradicionals trasllats, la missa major, la processó, una missa en honor als difunts i, com a punt final, el besamans.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019