25n
25N
25N

La tradició de la Nit d’Albaes arriba aquest cap de setmana a Paterna

El matí del dissabte la Junta Local Fallera celebrarà el seu concurs de paelles i el diumenge la localitat començarà el dia amb la Despertà que recorrerà els principals carrers del municipi

La tradició de la Nit d’Albaes arriba aquest cap de setmana a Paterna
06/03/2020 -

Paterna celebra aquest cap de setmana la tradicional Nit d’Albaes, un acte molt esperat per a fallers i veïns en el qual s’homenatgen els màxims representants de les 17 comissions de la localitat.

Al so del tabalet i la dolçaina i acompanyats per cantaors i un versador, les Falleres Majors de Paterna, Yaiza Villalón i María Gimeno, acompanyades pel President de la Junta Local Fallera, Goyo Buendía, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, recorreran durant la nit d’aquest divendres i dissabte tots els casals de la ciutat per a reivindicar i elogiar a les falleres majors de cadascuna d’ells.

A les 20.30 hores d’avui, la comitiva fallera partirà des de l’Ajuntament per a visitar les falles del centre urbà, Vicente Lerma-El Clot, El Vaig moldre, Crist de la Fe, Sant Roc, Gran Teatre, Grups de la Mercé, Colom d’Or, Jacinto Benavente- Alborxí i Dues de Maig.

Per part seua, el dissabte el recorregut començarà en la falla Vicente Mortes a les 20.30 hores, i seguirà amb les visites a les Falles d’Enric Valor, L’Amistat, Porta del Sol, Plaza Benicarló, Terramelar, Mariano Benlliure i Campament fins a finalitzar de nou a l’Ajuntament.

CONCURS DE PAELLES, DESPERTÀ I CONCERT DE FALLES

El Parc Central acollirà el dissabte a les 12 hores, el concurs de paelles que, cada any, celebra la Junta Local Fallera i en el qual centenars de paterners i paterneres podran degustar l’arròs que elaboren les diferents comissions. A més, la jornada estarà acompanyada d’activitats infantils.

El diumenge, les activitats es reprendran a les 8 del matí amb la Despertà de la Junta Local Fallera, a la qual seguirà un concert especial de la Banda Simfònica del Centre Musical Paternense, a les 11.30 a l’Auditori Antonio Cabeza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

ccccinema
CCCC
activem alfafar