25n
25N
25N

'No a la caça' demanarà a Alacant, Castelló i València una Llei de Protecció animal que vetle pels gossos de caça

'No a la caça' demanarà a Alacant, Castelló i València una Llei de Protecció animal que vetle pels gossos de caça
02/02/2020 -

La Plataforma ‘No a la caça’ es manifestarà aquest diumenge en 39 ciutats de tota Espanya –entre elles Alacant, Castelló i València– “contra la caça, el maltractament, l’abandó i la matança” de gossos de caça en tota Espanya i exigiran l’aprovació d’una Llei de Protecció Animal que vetle per aquests cans.

La plataforma realitza aquestes manifestacions des de 2011 al final de la temporada de caça, ja que consideren que febrer és un mes “crític” per a llebrers, podencs, setter, pointers i altres cans de caça i estimen que cada any són “descartats” uns 50.000 llebrers. Enguany tindran lloc en 39 ciutats espanyoles, quatre més que fa un any, així com en Colònia (Alemanya), Amsterdam (Països Baixos) i Tolouse (França).

Així mateix, en les seues manifestacions exigiran la creació d’una llei estatal de protecció animal que complisca “sense traves la seua comesa” i que Espanya deixe de ser, en la seua opinió, un “país de tercera pel que fa a benestar animal”.

Les concentracions tindran lloc a les 12.00 hores en la Península i a les 11.00 hores a Canàries en ciutats com La Corunya, Alacant, Almeria, Escull (Lanzarote), Badajoz, Barcelona, Burgos, Càceres, Cadis, Cartagena (Múrcia), Castelló, Ciudad Real, Conca, Gijón, Girona, Granada, Guadalajara, Jaén, Las Palmas de Gran Canaria, Lleó, Logronyo, Lleida, Madrid, Mèrida, Múrcia, Pamplona, Port del Rosari (Fuerteventura), Salamanca, Sant Sebastià, Santa Cruz de Tenerife, Santander, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Vigo i Saragossa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + huit =

bombers
CCCC
bombers