25n
Orgull
Orgull

Nits de Vivers tanca la seua primera edició amb 18.000 espectadors en les 20 nits de concerts

Nits de Vivers tanca la seua primera edició amb 18.000 espectadors en les 20 nits de concerts
30/08/2021 -

El cicle d’actuacions musicals Nits de Vivers va tancar aquest passat diumenge 29 d’agost la seua primera edició, amb el concert de la banda de rock dur Barón Rojo, que s’acomiadava del públic de la ciutat de València en el marc de la gira ‘El último vuelo’. Des del passat 29 de juliol, els Jardins de Real han obert durant 20 nits per a acollir una trentena d’artistes. D’aquesta manera, unes 18.000 persones han gaudit d’una programació musical “molt variada estilísticament”.

Nits de Vivers ha comptat amb un cartell de gèneres diversos per a abastar “el número més gran de públic possible”. Així, l’escenari del festival ha acollit concerts de pop (Los de Marras, M-Clan, Iberia Sumergida, León Benavente), indie (Novedades Carminha, Shinova, Sidonie), indie (Novedades Carminha, Shinova, Sidonie), reggae (Iseo & Dodosound), electrònica (Zahara), rap i música urbana (Prok, Nach, Hard GZ, los Chikos del maíz, Herba Negra, Morad) i cançó (Zenet).

A més, el 2000 Fest va congregar vocalistes i DJs per a recordar els temps de les mítiques discoteques valencianes com a Bananas, Puzzle, ACTV, Chocolate o The Face. D’altra banda, destaquen els dos espectacles humorístics protagonitzats per Xavi Castillo, qui va representar la seua particular visió de la Bíblia, i David Guapo, qui va posar en escena el monòleg Que no nos frunjan la fiesta, segons resumeix l’organització en un comunicat.

En aquest sentit, ha valorat que el projecte “ha completat l’oferta cultural de la ciutat i ha dinamitzat el sector”. En conseqüència, les promotores encarregades de l’organització del festival han considerat que “s’ha aconseguit l’objectiu de completar l’oferta cultural del Cap i Casal durant el mes d’agost”.

Així mateix, afirma l’organització de l’esdeveniment, Nits de Vivers “ha servit per a reactivar la indústria de la música en directe quan encara es viuen els efectes de la crisi de la Covid-19”. “Cal tindre en compte que més de 100 persones entre artistes, tècnics i personal contractat de diversos àmbits (comunicació, serveis, hostaleria, seguretat, etc.) han treballat en cadascuna de les jornades del cicle”, ha afegit.

CARÀCTER SOLIDARI

A més, el festival ha col·laborat amb el projecte solidari Rebrot de l’associació Àmbit, entitat que centra els seus esforços a millorar les condicions de vida de persones recluses i exrecluses. La iniciativa està dirigida a contribuir al desenvolupament de les capacitats d’aquest col·lectiu a través del treball en una explotació agrària social. Els interessats han pogut contribuir a la continuïtat d’aquest programa a través d’una donació directa de 2 € o durant el procés de compra de les localitats per als concerts.

Nits de Vivers està integrat en la marca Mediterranew Musix que promou Turisme Comunitat Valenciana. A més, ha comptat amb el patrocini de Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas que s’ha sumat a la celebració amb l’objectiu de “continuar apostant per crear noves experiències i generar trobades de qualitat al voltant de la música en directe”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 9 =