25n
25N
25N

Les Nits de Folk omplen de música popular la ciutat de València

Les Nits de Folk omplen de música popular la ciutat de València
04/07/2019 -

La Gran Fira de València compta una edició més amb el cicle de les Nits de Folk. Concerts, muixerangues, el Sarau de la Fira i un espectacle pirotècnic són algunes de les propostes programades. “Les Nits de Folk es consoliden en la renovació de la Gran Fira com una oportunitat per retrobar-nos amb la cultura d’arrel valenciana a la fresca”, ha destacat el regidor Pere Fuset, qui ha fet una crida a la ciutadania perquè “gaudisquen dels concerts i dels espectacles tradicionals que les Nits de Folk ens portaran des de demà i fins diumenge” i perquè consulten al web www.granfiravalencia.com tota la programació que la Gran Fira porta als barris i pobles de València

Demà divendres arrancaran les propostes programades a partir de les 20.00 hores, amb la XI Trobada de Colles de Dolçaina i Tabal de la Ciutat de València, amb un recorregut que començarà a la Llotja i passarà per Maria Cristina, Sant Vicent, la plaça de la Reina i el carrer del Micalet fins a arribar a la plaça de la Mare de Déu, on hi haurà una actuació conjunta a les 21.00 hores.

Mitja hora després (21.30 hores) serà el torn del XXXII Festival Serenates amb Eliseo Parra i Las Piojas en Costura, amb un concert a la plaça del Patriarca organitzat per la Universitat de València, l’Institut Valencià de Cultura i la Regidoria de Cultura Festiva.

‘El Cant al Ras de la Fira’ tancarà la jornada de demà (23.00 hores) a la plaça de la Mare de Déu, amb Tatiana Prades, Trini Carballo, Toni Guzmán i Josep A. Aparicio (Apa) al cant i amb Josemi Sánchez i el Racó del Vers al vers.

Dissabte a les 19.00 hores hi ha programades les Muixerangues de la Fira, amb un recorregut que s’iniciarà a la plaça de la Mare de Déu i passarà pel carrer del Micalet, la plaça de la Reina, Sant Vicent i Maria Cristina fins a aplegar a la plaça del Mercat, on a les 20 hores hi haurà una exhibició davant de la Llotja.

A les 20 hores la plaça del Patriarca acollirà el concert ‘De banda a banda del Mediterrani’, amb Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Ahmed Touzani, dins del festival Serenates, mentre que a les 22.30 hores la plaça de la Mare de Déu acollirà el Sarau de la Fira, amb balls valencians participatius per als quals hi ha convocada tota la ciutadania que vulga acostar-se i aprendre a ballar des de les 20.30 hores.

La jornada de dissabte conclourà amb un castell de pals a l’antiga a la plaça de la Mare de Déu a càrrec de la pirotècnia Peñarroja. Serà a partir de la 1 de la matinada.

Per últim, diumenge, dia 7, el festival Serenates portarà de nou un concert a la plaça del Patriarca. ‘Sis veus: Els dies i les dones’ delectarà el públic assistent a partir de les 21.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 3 =

bienal mislata 2019
bienal mislata 2019
premios go valencia
ficcions 2019-2020