25n
Orgull
Orgull

La 'Nit del Foc' fallera avança com la 'Cremà' el seu horari habitual per a complir amb el toc de queda

La 'Nit del Foc' fallera avança com la 'Cremà' el seu horari habitual per a complir amb el toc de queda
26/08/2021 -

La ‘Nit del Foc’, un dels principals actes pirotècnics de les Falles a la ciutat de València, avança enguany el seu horari habitual, com també s’ha fet amb la ‘Cremà’, per a complir amb el toc de queda decretat a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 i així la limitació a la mobilitat nocturna vigent.

D’aquesta manera, segons ha informat la Junta Central Fallera (JCF), la ‘Nit del Foc’, que habitualment es dispara a la 1.30 hores, tindrà lloc enguany amb dos castells a les 22.00 hores i a altres dos a les 23.30 hores.

Igualment, els canvis establits en els actes fallers de 2021, traslladats al mes de setembre degut a la pandèmia, han fet que la ‘Nit del Foc’ no es dispare en el seu enclavament tradicional, entorn del Passeig de l’Albereda i del Vell Llit del riu Túria.

L’espectacle, amb el qual cada any es dona pas en la capital valenciana al dia gran i últim de les festes falleres, s’oferirà en 2021 des de diferents punts de la ciutat. D’aquesta manera es farà també amb les ‘mascletaes’ i altres castells de focs artificials del calendari faller d’enguany. L’objectiu és evitar concentracions de persones per la pandèmia de la Covid-19.

En aquesta ocasió, ‘La Nit del Foc’ es dispararà la nit del 4 al 5 de setembre i tindrà com a protagonistes a les pirotècnies Aitana, Europlà, Pirotècnia Valenciana i Caballer FX.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =